Hjem / Nyheter / Skedsmo Beach Cup 2020

Skedsmo Beach Cup 2020

12. – 14. Juni 2020

Skedsmo Håndballklubb og Lillestrøm Håndballklubb inviterer til Skedsmo Beach Cup fra fredag til søndag den 12 – 14. Juni 2020. Sett av helgen nå og bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, der latter og godt humør står i fokus.

“Sommerens kuleste opplevelse ble i 2019 utvidet med over dobbelt så mange deltagende lag og spilles på Tærud Beachhåndballbane og Lillestrøm Beachbane”

Klasseinndeling

• Jenter og gutter 12 – født 2007 eller senere
  • Jenter og gutter 14 – født 2005 eller senere
  • Jenter og gutter 16 – født 2003 eller senere
  • Jenter 18 og Damer Senior stiller i samme klasse

Hvis liten deltakelse i noen av klassene, forbeholder vi oss retten til å slå sammen klassene. Ved stor deltakelse vil det bli vurdert å ha mellomklasser og antall lag fra hver klubb per årstrinn begrenses til 2 (dvs 4 lag per klasse).

Spillere kan delta i Beach håndball for en annen klubb enn der spiller har sin klubbtilhørighet under forutsetning av at den klubben spilleren har klubbtilhørighet til har gitt skriftlig samtykke. Dette samtykket må medbringes til turneringen. En spiller kan ikke delta/spille på flere lag i samme aldersklasse.

Spilleform

I aldersbestemte klasser er spilleformen avhengig av antall påmeldte lag. Antall påmeldte lag i hver klasse bestemmer formen for sluttspill.

Maks antall spillere per lag er 8.

Spilletiden per kamp er 2 x 8 min for alle klassene (+ evnt. solo mot keeper).

Premiering

Vinner av sluttspillet kåres til Skedsmo Beach Mester 2020.

Premiering til de tre øverste plassene i hver aldersgruppe

Påmelding og pris

Påmeldingsfristen er 30. April 20120 men all erfaring fra tidligere år er at cupen fulltegnes lenge før denne fristen.

• Påmeldingsavgift kr 1.300,- per spillende lag
  • Trekking av lag etter at påmeldingsfristen er utløpt har et gebyr på kr. 1.500,- per lag.
  • Ved trekking av lag vil ikke deltakeravgift bli refundert.
  • Begrensning på 2 lag per årstrinn fra den enkelte klubb

Vi ber lagene om å prioritere påmelding i sin aldersgruppe. Dersom man ønsker å melde på et lag også i en eldre årsklasse, må det i kommentar feltet gis beskjed om hvilken årsklasse som er 1. ønske. 2. ønske vil bli satt på venteliste.

Klikk her for påmelding til Skedsmo Beach Cup 2020

For betaling av deltager avgift brukes faktura som genereres i Profixio (følg linken ovenfor). Betalingen må være mottatt senest 1. mai 2020 for at påmeldingen skal være gjeldene. Merk betalingen med “referanse” fra påmelding samt klubb og klasse i meldingsfeltet.

Noe som er uklart?

Skulle noe være uklart så ta gjerne kontakt med Skedsmo Håndballklubb ved Hege Jenssen

på mobil 90959391 eller beach@skedsmohk.no

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com