Hjem / Nyheter / Lillestrøm kommune har i samråd med Lillestrøm Idrettsråd, besluttet å åpne kommunale idrettshaller fra og med mandag 18. mai.

Fordelingen av halltid er tilsvarende hva den var før Covid-19. Erfaringsmessig brukes ikke all halltid på tampen av sesongen. Derfor må alle lag som skal ta i bruk sin tildelte treningstid melde inn til SU-leder når og hvor de skal trene. Ledig tid og eventuelt tilleggs-tid vil bli gjort tilgjengelig senere.

13.mai er det et informasjonsmøte med Lillestrøm kommune. Dette gjelder ansvarlig leder (eller stedfortreder). Klubbens ansvarlige leder får det videre ansvar. På dette møtet må leder signere et dokument hvor de ansvarliggjør klubben i å følge de tiltak og rutiner satt av myndighetene.

Vi kan organisere trenings- og idrettsaktivitet for grupper på inntil 20 personer med én meters avstand. På mandag 11.mai kommer det en veileder som særlig skal handle om barne- og ungdomsidrett, som innebærer fysisk kontakt.

Veilederen skal legge til rette for at vi på en trygg måte kan drive med idretten vår på en litt mer normal måte enn i dag. Kanskje for eksempel spille kamp mot andre i treningsgruppa si. Det skal skje på en smittevernfaglig trygg måte. Hvordan det skal gjøres, kommer altså tilbake til i neste uke.

Når hallene åpnes igjen vil det også bli mulighet for å leie møterom. For dere som planlegger foreldremøte, kan det være lurt å sette opp noen alternative datoer for møtet. Erfaringsmessig vil det bli stor pågang for booking av møterom. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter den 13.mai.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com