Hjem / Nyheter / Oppdatert informasjon for trening i Lillestrøm Håndballklubb regi

Oppdatert informasjon for trening i Lillestrøm Håndballklubb regi

Norges idrettsforbund åpner opp for trening i grupper opp til 50 personer. Det nye kravet er at vi må holde minst 1 meter avstand, men gjerne mer hvis mulig.

Dette gjelder fra torsdag 7.mai 2020.

Fortsett gjerne med små gruppetreninger med  5 personer. Fortsett å involver foreldrene på treninger, de er supre ressurser.

Dette gjelder utendørs trening.

Det skal fortsatt ikke være noen form for kroppskontakt. Håndball er ikke lov å benytte.

Som trener har du et særskilt ansvar for å overholde retningslinjene.

All trening skal være frivillig. Er man syk eller føler seg i dårlig form skal vedkommende holde seg hjemme. Ingen utøver må begrunne fravær fra trening.

Oppfordrer alle å ha med seg antibac og engangshansker for eget bruk.

På idrettsforbundets hjemmeside kan dere lese mer om oppstart av treninger.

Det er utrolig viktig at vi følger gjeldende retningslinjer: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/oppmykning-av-koronaregler-for-norsk-idrett-fra-7.-mai/

SU/DL

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com