Hjem / Nyheter / Smittevernsregler

Smittevernsregler

Skrevet

Lillestrøm Håndballklubb tar koronasituasjonen på største alvor. Vi forholder oss til reglene Norges Idrettsforbund sender ut vedrørende smitteverntiltak. NIF og Norsk tipping har utarbeidet informative og enkle smitteverntiltak som barn, ungdom og voksne enkelt kan få med seg og bli minnet på.

Smittevernstiltakene som nå gjelder for norsk idrett kan bli langvarige, og de viktigste for å hindre økt smitte i idretten, og samfunnet for øvrig er:   
  
1. Hold avstand – 1 meter   

2. Vask hender før og etter trening  

3. Rengjør felles utstyr før og etter trening  

4. Syk? Bli hjemme  

5. Bruk egen drikkeflaske  
  
Skulle det blir endringer i rådene fra helsemyndighetene vil Norges idrettsforbund oppdatere informasjonen  slik at idrettslagene alltid har oppdatert innhold som de kan dele videre til sine medlemmer.   

Mvh
Lars Erik Aas

Top