Hjem / Nyheter / Ny Hovedtrener for rekrutt.

Ny Hovedtrener for rekrutt.

Skrevet

Tiago Fernandes blir ny trener for rekruttjentene. Han kommer nå senest fra Molde hk, der han har vært i 3 år som trener for flere forskjellige lag.

Det første året trente han G 18 og 3.div herrer. Det andre året i rosenes by trente han J 16 Bring, han var med i toppserien og trente 3.div herrer. Sist sesong hadde han ansvaret for J 15, 3.div herrer og assistent for G 16 sammen med Stian Vatne. Tiago flytter til Lillestrøm i slutten av juli, sammen med sin kone Caroline Martins. Han vil bli å se i hallen når treningen starter opp i august. Tiago og Caroline kommer fra Sao Paulo, Brasil. I starten vil kommunikasjonen foregå på engelsk, men Tiago har et mål om å lede treningen på Norsk etterhvert. Han forstår norsk og er flytende i engelsk. Med litt «Sør Amerikansk temperament» kan vi se frem til hyggelige og underholdende timer i Skedsmohallen neste sesong:-)

Vi ønsker Tiago velkommen inn i Familien Lillestrøm Håndballklubb

Top