Hjem / Featured post / Vil du hjelpe klubben med å utvikle våre digitale kanaler?

Vil du hjelpe klubben med å utvikle våre digitale kanaler?

Vi i styret i Lillestrøm håndballklubb ønsker oss gode og levende kommunikasjonskanaler, som både gir nødvendig informasjon og et bilde av hvor gøy det er å spille håndball! Vi vil bli bedre på å nå ut med informasjon til medlemmene og til å bruke våre kanaler til å bygge klubbfølelse og stolthet. For å få til dette ser vi etter noen som kan være med på å jobbe med en enkel kommunikasjonsstrategi for hvordan vi kan bruke klubbens nettsider og sosiale medier.

Bilde: WikiMedia

Vi ser etter deg som har interesse for kommunikasjon, spesielt bruk av digitale medier. Kanskje har du ideer til hvordan vi kan gjøre ting på nye måter, eller du kunne tenke deg å være med og dele innhold på våre sider.

Vi håper å få på plass en liten gruppe som kan dele tanker og ideer, og som kan legge en plan for hvordan vi skal lykkes med relevant og inspirerende innhold på våre digitale plattformer.

Ta kontakt med Harald Martens Meyer (91776995) eller Nina Stenvaag Leira, tlf. 91796061, for en uforpliktende prat hvis du kunne tenke deg å bidra i dette arbeidet.