Hjem / Nyheter / Mc Donald’s ny samarbeidspartner for Lillestrøm håndballklubb

Mc Donald’s ny samarbeidspartner for Lillestrøm håndballklubb

Vi har gleden av å ønske Mc Donald’s velkommen som ny samarbeidspartner med Lillestrøm håndballklubb.

Mc Donalds skal være med å pryde forsiden av draktene våre de 4 neste årene.

Lillestrømlingen Frank Wilhelmsen driver i dag flere McDonald’s-restauranter på Nedre Romerike, samt på Nebbenes. For han er det viktig å være en god nabo og kunne bidra til at barn og unge har et sted å henge på fritida. Han ser klare synergier mellom idrett og arbeidsliv, hvor samarbeid, kommunikasjon og lagarbeid har stor overføringsverdi.

Sammen skal vi ta et ekstra samfunnsansvar sier Frank Wilhelmsen, Mc Donald’s og Lars Erik Aas, Lillestrøm håndballklubb

Med slagordet «Heng i hallen – ikke på Mc Donald’s» ønsker Wilhelmsen å gi noe tilbake til nærmiljøet. Han ønsker å være med å skape et sunt lokalmiljø hvor idretten spiller en viktig rolle for barn og unge.

-Vi setter stor pris på at en så stor og profilert aktør velger å gå inn i et samarbeid med oss. Vi ser helt klart overførbare verdier mellom Mc Donald’s og Lillestrøm håndballklubb og gleder oss til å jobbe sammen fremover, Sier Lars Erik Aas, daglig leder i Lillestrøm håndballklubb

Sammen ønsker vi å utvikle mer enn bare håndballspillere, spillerne skal få med seg gode verdier og være bidragsytere i samfunnet vi lever i. Sammen skal vi holde miljøet rent, og felles ryddeaksjoner ala «rusken» eller populært kalt «Plogging» er allerede under planlegging.

Les mer om Mc Donald’s her

Ønsker du å bli samarbeidspartner med Lillestrøm Håndballklubb? Send e-post til daglig.leder@lillestromhandballklubb.no