Hjem / Nyheter / Velkommen til håndballskole i høstferien

Velkommen til håndballskole i høstferien

Lillestrøm håndballklubb inviterer til REMA 1000 Håndballskole i Skedsmohallen i høstferien (uke 40), for barn i alderen 6-12 år! Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Vi gleder seg til å ta imot unge som har lyst til å være med på en morsom aktivitet mandag, tirsdag og onsdag i høstferien.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom.

Påmeldingsfristen er torsdag 16. september kl. 12.00.
Klikk på lenken under for å melde deg på REMA 1000 Håndballskolen i høstferien. https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml/handballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=1033

Mer informasjon om Rema 1000 håndballskole finner du her