Hjem / Nyheter / Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Styret ønsker å dele mest mulig med klubbens medlemmer, og vil fremover jevnlig publisere «siste nytt fra styret» med informasjon om hva som skjer i klubben.

Sportslig
Lillestrøm håndballklubb er klare for ny sesong, og gleder oss til oppstart og fullt av liv i hallene.
For inneværende sesong er det påmeldt 36 lag i seriespill. I tillegg skal det spilles loppetassen, minirunder, regioncup og temaserie, samt kvalifisering til både Bring- og Lerøy-serien. På guttesiden har vi et samarbeid med LTH inn mot Bring serien. Vi har også et lag med i NM junior som nå skal helt til Tromsø for å spille. Damene våre har allerede spilt NM, men med tøff motstand mot Romerike Ravens i 2. runde er de nå ute av cup’en.

Vi har oppstart for de aller yngste spillerne våre, 2015-kullet, og det blir håndballskole for jenter og gutter fra 6-12 år i høstferien. Håndballskolen arrangeres i samarbeid med Lillestrøm Topphåndball og Rema 1000.

Styret jobber nå med å få på plass flere, og nye ressurser i utvalgene våre. De ulike utvalgene har ulike behov for nye ressurser. Klubben har per nå følgende utvalg: sportslig utvalg, markedsutvalg, kommunikasjonsutvalg, arrangementsutvalg, rekrutteringsutvalg og dommerutvalg. Inntil vi har sportslig leder på plass vil daglig leder, Lars Erik Aas, også ha det sportslige ansvaret.

Trener- og lagledermøte
Torsdag 2. september ble det gjennomført trener- og lagledermøte i kafeteriaen i Skedsmohallen. På dagsorden stod saker som sesongen 21/22, ny strategi, trenerforum, cuper, sosiale medier, Hoopit og annen nyttig og viktig informasjon.

I tillegg til klubbens trenere og lagleder deltok daglig leder Lars Erik Aas og styrets leder Gry Sørensen på møtet. Presentasjoner fra møtet vil bli sendt ut til alle, også de som ikke hadde anledning til å delta på møtet.

24. september avholdes sesongens første trenerforum, for trenere og lagledere, i samarbeid med Frogner håndballklubb. Ytterligere informasjon vil bli sendt ut når det nærmer seg.

Nytt lydanlegg i Skedsmohallen
Det er nylig installert et nytt lydanlegg i Skedsmohallen. Lyden vil nå bli mye bedre, og tilkoblingen blir mye enklere. Dette er finansiert som et spleiselag mellom Lillestrøm håndballklubb, Lillestrøm Topphåndball og Romerike Ravens, hvor samtlige klubber har fått god støtte ulike støttespillere.

Romerike Ravens
Som kjent har vi et etablert et godt samarbeid med Romerike Ravens hvor de er prestasjonsklubb og vi er partnerklubb sammen med Skedsmo, Nit-Hak, Frogner, Rælingen og Fet. Tilsvarende avtale har vi med Lillestrøm Topphåndball på guttesiden.

Romerike Ravens har også sin hjemmebane i Skedsmohallen, og som en velkomsthilsen har de i sin hjemmegarderobe bilde av både sin egen logo og vår logo.

Når Romerike Ravens spiller sine hjemmekamper er det vi som drifter kiosken. Vi håper på full hall når kampene skal spilles. Spesielt gleder vi oss til de får Vipers og Sola på besøk, henholdsvis 20. oktober og 17. november.

Følg gjerne klubben på Facebook og Instagram og hjelp oss å nå ut til flere ved å dele våre poster.

Styret i Lillestrøm håndballklubb