Hjem / Featured post / Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Styret ønsker å dele mest mulig med klubbens medlemmer og vil jevnlig publisere «siste nytt fra styret» med informasjon om hva som skjer i klubben sett med styrets øyne.

Sportslig
Sesongen er godt i gang og det spilles kamper i alle årskullene. Alle trenere er nå på plass for alle lag og med en tilnærmet normal situasjon gleder vi oss til å følge alle lagene utover høsten.

Klubbens nyeste tilskudd, våre yngste spillere født i 2015 er godt i gang, og trener i gymsalen på Kjellervolla skole torsdager kl. 17.00 – 18.00. De er nå en god gjeng med både jenter og gutter og det er plass til enda flere.

Tradisjon tro var det håndballskole i høstferien, med barn fra 4 forskjellige klubber og noen som prøvde ut håndball for første gang. 35 barn møtte forventningsfulle opp til trening, lek og moro. Instruktører og spillere i skjønn forening koste seg 3 dager til ende. Avslutningsdagen var det turnering, noe som er meget populært. Ekstra kos denne dagen med nystekte vafler og med det nye anlegget i skedsmohallen ble det god stemning med musikk og speaker.

Trenerforum
24. september ble sesongens første trenerforum avholdt, i samarbeid med Frogner håndballklubb, med både faglige innslag og hyggelig sosialt samvær. Neste trenerforum er planlagt i slutten av november.

Klubbens utvalg
Styret jobber nå med å få på plass ressurspersoner til utvalgene våre. Vi har behov for ressurser i alle våre utvalg; Sportslig utvalg, Arrangementsutvalget, Markedsutvalget, Kommunikasjonsutvalget og Dommerutvalget. Du kan lese mer om hva de ulike utvalgene jobber med i klubbhåndboka.

Kunne du tenke deg å bidra? Ta kontakt med oss, vi trenger deg!

Samarbeidspartnere
Gjennom vårt partnersamarbeid med Romerike Ravens har vi også fått en ny samarbeidspartner i OBOS, som nå pryder øvre del av ryggen på draktene våre. Samarbeidsavtalen inkluderer flere elementer. I tillegg til OBOS-kampen, der alle får gratis inngang til en hjemmekamp i Rema 1000-ligaen, utvikles også et OBOS Akademi. I første omgang blir det et målvaktakademi, og et for

utespillere med fokus på posisjonsbestemt trening som begge startet opp i september. Det planlegges tilsvarende for vårsemesteret.

Vi er også evig takknemlig for våre samarbeidspartnere; Lillestrømbanken, SLM-revisjon,
Mc Donald’s, Ecit og Rema 1000. Tusen takk for at dere støtter oss!

Kjenner du til noen som kan være interessert i et samarbeid med Lillestrøm håndballklubb? Ta kontakt med Øivind Johannessen, markedsansvarlig i Lillestrøm håndballklubb, oivind.johannessen81@gmail.com

Følg gjerne klubben på Facebook og Instagram og hjelp oss å nå ut til flere ved å dele våre poster.