Hjem / Featured post / Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Siste nytt fra styret i Lillestrøm håndballklubb

Styret ønsker å dele mest mulig med klubbens medlemmer og vil jevnlig publisere «siste nytt fra styret» med informasjon om hva som skjer i klubben sett med styrets øyne i etterkant av styremøtene, som denne gangen var tilbake på teams.

Styremøte på Teams 7. desember 2021

Sportslig
Det spilles mange kamper blant klubbens lag i alle aldersklasser, og det er en fryd å se så mye idrettsglede både på og utenfor banen.

Ekstra stolte er vi over at våre ungdommer har kvalifisert seg til både Lerøyserien og Bringserien. Det er første gang i klubbens historie at vi er kvalifisert til både Lerøy og Bring samme året. Lørdag 5. februar 2022 spilles neste runde i disse seriene, på hjemmebane i Skedsmohallen. Vi gleder oss til å følge lagene videre.

Klubbkveld
Det var med et tungt håndballhjerte, men et fornuftig hjerte vi dessverre måtte avlyse den planlagte klubbkvelden. På grunn av smittesituasjonen som vi befinner oss i nå, er det ikke forsvarlig å arrangere et så stort arrangement.
Vi planlegger for klubbkveld i 2022, så følg med!

Klubbmøte
Torsdag 13. januar arrangerer styret en klubbkveld for trenere, lagledere og utvalgene våre. Målet med møtet er å bli bedre kjent på tvers, samt å forankre klubbens strategi, slik at vi sammen jobber mot felles mål for utvikling av Lillestrøm håndballklubb. Her blir det gjennomgang av strategien, presentasjon av klubbens utvalg og presentasjon av alle lagene våre. Vi får også besøk av våre prestasjonsklubber LTH og Ravens.

Lillestrøm Beachcup
Helgen 10-12. Juni 2022 arranger Skedsmo håndballklubb og Lillestrøm håndballklubb i samarbeid Lillestrøm Beach Cup. Cup’en er sommerens kuleste opplevelse, og i 2022 håper vi å få plass til 150 deltagende lag. Sett av helgen og bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, der latter, godt humør og musikk får mye fokus. Påmeldingen er åpen!

Klubbdugnad
Årets klubbdugnad er godt i gang og i år som i fjor vil klubbdugnaden være salg av kvalitetssokker fra Bambusa. Styret takker alle for innsatsen i forbindelse med klubbdugnaden, som er en viktig inntektskilde for klubben.

Med dette ønsker vi alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og håndballvenner en riktig god jul.