Hjem / Klubb / Privat: Lagledere / Verktøykasse for lagledere / Infoskriv – Yngre lag (Minihåndball – tom. 12 år)

Infoskriv – Yngre lag (Minihåndball – tom. 12 år)

Generelt om klubben

Lillestrøm Håndballklubb har ca. 400 aktive spillere og 520 medlemmer. Hjemmebanen er Skedsmohallen i Lillestrøm. Klubbens visjon er å gi et sportslig tilbud av høy kvalitet til alle, også for de med ambisjoner, men tilbyr også et breddeperspektiv på alle årganger slik at alle spillere i Lillestrøm HK skal tilbys et reelt spilltilbud.

Når skal barnet meldes inn i klubben?

Alle kan delta og prøve seg på trening noen ganger før det bestemmes om de skal begynne å spille håndball. Men, av forsikringsårsaker så brukes tommelfinger regel at, har barnet prøvd seg 3-4 ganger på trening og ønsker å fortsette, så barnet meldes inn i klubben. Ved betaling av klubbens medlemskontingent er barn tom. 12 år forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Man kan ikke spille kamper eller delta på turnering/cup uten at medlemskontingent er betalt.

Innmelding

 • Lagleder informerer daglig leder om at det har kommet en ny spiller til laget.
 • Spilleren/forsatte må selv opprette profil på minidrett.no. Det er veldig viktig at informasjonen som legges inn her er barnets/spillerens informasjon (fulle navn, personnummer osv) for dette linkes mot klubbens medlemsdatabase. Selvsagt kan dere som foresatt legge inn deres e-post og telefonnummer som kontaktinfo. Klubben bruker minidrett.no for utfakturering av medlemskontingent og treningsavgift mm. så det er veldig viktig at profilen holdes oppdatert ved endringer (ny adresse, ny e-post adresse ol.).
 • Når profilen i minIdrett er laget, må alle nye spillere gå inn på fanen som heter «Medlemskap» og be om medlemskap i Lillestrøm Håndballklubb. Dere finner en guide til det som skal gjøres på nettsidene til klubben også. Klikk på menyelementet «Klubb» og deretter «Bli medlem»

Hva koster det å være medlem og trene?

Medlemskontingent

Det koster kr. 400.- pr år for enkeltmedlemskap eller kr. 600,- pr år for familiemedlemskap.

Fordeler ved familiemedlemskap kontra enkeltmedlemsskap i Lillestrøm Håndballklubb

 • Alle i husstanden er medlem for en fast sum i året.
 • Bidrar med økonomisk støtte til Lillestrøm Håndballklubb og du er aktivt med å opprettholde og videreutvikle et godt idrettstilbud for barn og unge.
 • Medlemmer er dekket av forsikring i forbindelse med trening (lisensplikt > 13 år).
 • Sikrer stemmerett på årsmøtet. Engasjerte foreldre sikrer fremdrift i klubben. Din stemme kan være avgjørende i viktige saker.
 • Familiemedlemmer kan benytte rabattordning på Comet Sport.
 • For hvert medlem mellom 6-19 år som er registrert vil klubben motta støtte fra Idrettsforbundet.

Treningsavgift

Oversikt over klubbens gjeldende treningsavgifter for vårsesong og høstsesong er følgende:

Minihåndall (5,6 og 7) kr 600 pr. sesong
Årstrinn 8-10 år kr 900 pr. sesong
Årstrinn 11-15 år kr 1300 pr. sesong
Årstrinn 16 – D3 kr 1.600 pr. sesong
D4 kr 1300 pr. sesong
D6 – J33 kr 900 pr. sesong

Lillestrøm HK har innført søskenmoderasjon på treningsavgift. Spiller nr. 1 og 2 betaler full treningsavgift, spiller nr. 3 betaler halv treningsavgift og spiller nr. 4 er gratis.

Treningsavgiften sendes ut i september og januar.

Utmelding

Utmelding skjer ved å sende mail til lagleder. Sørg for å gi beskjed dersom ditt barn slutter, i god tid før treningsavgiftene sendes (september/mars).

Informasjon om kampdrakt/treningstøy og ball

 • Minihåndballspillere (5-7 år) får en gratis ball etter at medlemskontigent er betalt og deles ut i Desember.
 • Håndball til trening (for andre lag enn minihåndball) må anskaffes selv og er av størrelse «0» tom. 11 år og str. «1» for klassen 12 år.
 • Klubben kjøper inn drakter til alle lag i seriespill (røde). Lag fra 12 år får også tildelt en blå bortedrakt. Spillere er selv ansvarlig for innkjøp av shorts (blå) og eventuelt treningsdress.
 • Det er viktig at drakter blir brukt ansvarlig med hensyn til våre sponsorer.
 • Klubben anmoder om at spillere også kjøper treningsdress. Klubben har reglement for hvilken treningsdress som skal brukes. Dette for at vi som klubb skal fremstå som helhetlig og lik.
 • Lillestrøm håndballklubb har sponsor avtale med sportsforretningen Comet Sport i Lillestrøm, hvor klubbens medlemmer får 20 % rabatt.
 • Klubben har fastsatte regler for lagsponsing av treningsdress og annet utstyr- ta kontakt med styret for gjeldende reglement.

Faste klubb aktiviteter (sosiale)

 • Sesongavkast arrangeres hvert år i august for alle klubbens lag.  Informasjon om dette sendes ut til lagleder i forkant av arrangementet.
 • Klubben deltar årlig på Fredrikstad cup- klubbens sesongavslutningscup- med overnatting for alle lag fom. 9 år. Denne turneringen avholdes hvert år i pinsehelgen. Les mer her: http://www.fredrikstadcup.no/

Nyttig informasjon

 1. Møt opp med barnet ditt før trening. Vi ønsker at barnet ditt er ferdig skiftet og klar før treningen starter. I Skedsmohallen har det forekommet tyveri, så bag osv. kan tas med inn i hallen og settes inntil vegg der.
 2. Det er viktig at barnet ditt har spist noe lett (banan, en brødskive etc.) før trening. En tung middag i magen kan gi ubehag under trening, og kan gjøre at barnet ditt ikke syns at det er noe gøy med håndball. Det samme gjelder om barnet ditt er sulten.
 3. Det er viktig at barnet ditt har vært på do før trening. Vi har ansvaret for barnet ditt i tiden treningen varer, og mange do-besøk kan gjøre det vanskelig å ha oversikt over barna.
 4. Ta på barnet ditt joggesko med lys såle, t-skjorte og shorts/tights. De blir varme og svette og trenger lette og ledige klær.
 5. Ha ballen ferdig pumpet til treningen starter. Vi starter treningen umiddelbart når vi kommer opp i salen. TIPS: Bruk olje (som ikke ødelegger gummi) jevnlig på pumpenippel/i ventilen på ballen for å unngå at ventilen tørker og slipper ut luft.Vannflaske er viktig. Barnet ditt blir tørst og vi legger inn felles drikkepauser under trening. Drikkeflaske bringes med inn i hallen.
 6. Du er velkommen til å se på treningene, men vi ser helst at du benytter tribunen.
 7. Øredobber som henger, armbånd, ringer, klokker, halskjeder SKAL tas av til trening og kamp. Øredobber som sitter inntil øret kan brukes på trening men skal av til kamp

Det viktigste av alt: Snakk med oss. Du kjenner barnet ditt best, så fortell oss hva nettopp ditt barn trenger for å være trygg.

Dugnadsinformasjon

Lillestrøm håndballklubb baserer seg på dugnadshjelp fra sine medlemmer eller deres foresatte.

Ved å melde seg inn i klubben forplikter man seg til å delta på en årlig felles klubbsalgsdugnad (normalt i oktober) og arrangementdugnad ved avvikling av seriekampspill. De aller yngste årskullene 5, 6, 7 og 8-år deltar ikke i ordinært seriespill, men kan få dugnader i forbindelse med loppetassen og minirunder. Disse dugnadene kan man ikke kjøpe seg fri fra.

I tillegg velger mange lag egne frivillige lagsdugnader. Kontakt klubbens dugnadsansvarlig for mer informasjon vedrørende denne type dugnad.

Kontaktinformasjon klubben

Adresse: Postboks 138, 2001 Lillestrøm, 2001 Lillestrøm
Besøksadresse: Skedsmohallen, Leiraveien
E-post: daglig.leder@lillestromhandballklubb.no
Hjemmeside: http://www.lillestromhandballklubb.no/
Facebook gruppe: Lillestrøm Håndballklubb Klubbgruppe (https://www.facebook.com/groups/lillestromhandballklubb/)

 

Velkommen til Lillestrøm Håndballklubb!

Vi håper ditt barn vil trives i klubben og har mange givende år foran seg som en aktiv håndballspiller.

Vi sees i hallen!

Med vennlig hilsen,

Styret i Lillestrøm Håndballklubb

Top