Hjem / Nyheter / J-12 , Driv-LHK-90

J-12 , Driv-LHK-90

Skrevet

18 – 3 til LHK-90

Hadde avtalt med jentene å spille 6-0 forsvar, det gikk bra i halve omg. så ble noen for ivrige, og Driv hadde noen spillere som var kjappe til fots og det kostet oss 2 utvisninger og 2 straffer. Men med godt målvaktspill, gikk vi til pause med 7 – 2 ledelse.

I pausen ble vi enige om at hvis vi greide å spille skikkelig bra i 6-0 forsvar og score noen kjappe mål, så skulle vi gå over til å spille 5-1 forsvar. 6-0 forsvaret satt som skudd, Driv kom ikke til i det hele tatt. og når det var igjen 10 min. gikk vi over til 5-1. Vi snappet ballen en del ganger og det resulterte i noen kjappe scoringer. Dette var skikkelig lagseier der alle tok ansvar i forsvar, men vi har forsatt noen spillere som må tørre og prøve å feile når vi er i angrep.

Top