Hjem / Nyheter / Så knuste vi Skjetten

Så knuste vi Skjetten

Skrevet

Stor seier over Skjetten

I dag (søndag 25/1-04) fungerte det bedre på alle plasser. Vi kom godt i gang, vi fikk raskt en fire, fem måls ledelse, og da får jentene ro på seg til å kunne prøve andre ting som de ikke tør når de blir litt stressa. Vi holdt tempo oppe og vi fikk til ganske mange «rush» i denne kampen.Det ble en konfortabel seier, 23 – 9. Morsomt å se er at nå er det flere og flere som kommer på scoringslista (Veronica f.eks). Vi må jobbe mer med å få justert oss i forhold til forsvaret og så må vi få bredt ut spillet vårt. Ine, fortsett med å komme i fart, du har store muligheter til å score på «frosk». Det som er veldig fint med dette laget er at vi kan bruke alle spillerne på alle plasser, de får da utviklet seg på alle fronter og ser da mulighetene. Bra jenter, nye kamp til Torsdag, bare stå på.

Top