Hjem / Nyheter / Dobbeltkamp i Skedsmohallen Søndag 15.2

Dobbeltkamp i Skedsmohallen Søndag 15.2

Skrevet

To viktige seiere

Ja da kom søndagen med to viktige kamper. Den første var mot AFSK, vi startet bra og kom i ledelsen med fire mål, men så skjedde det noe, vi falt helt sammen og AFSK tok oss igjen og gikk opp og ledet en stund med fire mål. Da tror jeg det var en del foreldre som trodde at dette skulle bli jentenes første tap. Ut i andre omgang så våknet jentene og viste til tider meget bra spill, vi vant til slutt 15 – 11. Jeg oppdaget at får mye byttinger av spilleplasser under kampen skapte stor uro i laget, men skal de fleste få spille litt, så må det enkelte ganger byttes på plasser.

Så tok vi oss en liten pause før vi møtte Driv. Her fikk vi vi virkelig vist at vi kan spille i stor fart, for her overkjørte vi Driv jentene. Vi vant til slutt 30 – 16, og det var meget bra. Her kunne alle få prøve seg fra sine plasser og det var den noen som virkelig gjorde, jeg vil trekke frem Marte hun lagde mange fine mål. Ellers var dette en lagseier, alle sto på. Og når jeg går inn å ser på alle de andre i vår pulje, så er det ingen som har scoret så mange mål i en å samme kamp. Bra jenter.

Og på Mandag den 16 møtte vi alle opp på Strømmen Bowling for en sosial og hyggelig sammenkomst utenom håndball banen, vi bowlet et par runder og avsluttet med litt mat og drikke. (jeg tror noen av de voksne som var med trenger å legge seg litt i hard trening? motstand ??) (:-). Vi får se neste gang.

Så nå er pause til den 14.mars, da kommer den viktikste kampen denne sesongen og den er mot Fjellhammar.

Top