Hjem / Nyheter / Enda en seier

Enda en seier

Skrevet

Lillestrøm Håndball – Skedsmo 2…..17 – 12

Vi startet kampen veldig bra, med 6-0 forsvar og bra angrepsspill ledet vi 7-1 etter halvspilt førsteomg. Så la vi om til 5-1 forsvar, men bevegelsen sidelengs ble for dårlig. Skedsmo kom igjennom forsvaret vårt gang på gang samtidig som vi ble litt for utålmodige i angrep. Etter pause gikk vi tilbake til 6-0 forsvar, men det fungerte ikke sånn som i første omg.

Jentene ble for ivrige og da Skedsmo hadde en sterk strekspiller som lagde litt trøbbel for oss, så ble det litt mer nervepirrende enn lagledelsen satte pris på. Vi ledet bare med 2 mål halveis ut i 2.omg., men så skjerpet jentene seg og vi halte i land en grei seier.

Kampen sett under ett, sp ble det en litt «rotete» kamp der forsvarsspillet vårt ikke satt som det skulle. Angrepsspillet var OK hvor de fleste tok ansvar, Nicole hadde bl.a. en perfekt innhopp fra vingen og scoret et herlig mål. Flott at flere og flere tør å prøve.

Top