Hjem / Nyheter / Jevn og spennende kamp mot Fet, men tap.

Jevn og spennende kamp mot Fet, men tap.

Skrevet

17.10.2004 1315 Fet 1 LHK-90 14-13

Så var turen kommet til Fet, vi spiller som regel jevnt med dem, og det gjorde vi denne gangen også. Vi fulgte hverandre til det var igjen 5.min av annen omgang og da ledet vi 11 – 7. Men problemene sto i kø denne søndagen, vi manglet to av våre faste spillere, men vi hadde fått låne Silje og Martine fra J-12 og de gjorde en kjempe jobb.

Så ble Betina skadet og vi måtte sette henne i mål, byttet henne med Stine som hadde stått meget bra. Da merket jeg hvor stort savnet av Betina utpå banen er, det kladdet en del og da kom Fet tilbake og i siste min. gikk de opp i ledelsen for første gang og vant 14 – 13. Det var litt synd, men jeg tror ikke jentene taklet det mase som kom på slutten. Det værste var at Betina ble også skadet i mål, så vi måtte sette Stine inn igjen og da var vi to mindre utpå som kunne kanskje rodd dette i land. Men skader kan vi ikke få gjort noe med.

Vi manglet litt i angrep, flere må stå frem, jenter dere må prøve, feile er lov. Vi får trå til mot Rælingen til helgen som kommer. Når vi ser på redningene som våre keepere gjorde, så var det meget bra, de reddet 19 skudd (58%), bra jenter.

Top