Hjem / Nyheter / Sesong oppstart

Sesong oppstart

Skrevet

Treningssamling 21-22 august

Helgen den 21 og 22. august hadde vi treningsleir i Skedsmohallen. Vi møtte opp kl.11,00 på lørdag og da hadde vi to timers trening. Felles lunsh med de andre lagene i klubben, før vi gikk på en ny økt på et par timer. Jentene var ivrige og treningsvilljen var på topp. Og som avsluttning av dagen hadde vi felles «Pizza» med drikke, etter det gikk de slitne hjem.

Søndag startet vi med felles frokost i Skedsmohallen kl.11, etterfult av en to timers økt, før vi hadde treningskamp mot et blandet lag i fra Fet, kampene mot Fet er alltid tette og spennende og denne gangen trakk vi det lengste strået og vant.

Jentene var veldig fornøyd med en slik trenings helg, så dette bør gjøres hvert år, om vi bruker Skedsmohallen eller om vi dro et annet sted. Vellyket var det.

Top