Hjem / Nyheter / Julehilsen II

Julehilsen II

Skrevet

Hilsen til alle på Jenter-13

Hei alle sammen.

Ja, nå går vi mot slutten av 2004 og her kommer det en liten oppsumering av denne håndballhøsten. Som jeg har sagt så mange ganger før, så er jeg kjempe fornøyd med dere. Trenings innsatsen og fremmøte er bra, og når det kommer til kamper så er innsattsen helt på topp, det så vi under sist cup. Jeg har bare et juleønske fra dere til meg og det er at neste år så skal alle få lov til å tørre mer, om dere feiler så gjør det ingen verdens ting, men at dere tørr det er det som gjelder, jeg gleder meg. Vi får mange og nye utfordringer til neste år, den første kommer allerede den søndag 9/1, seriekamp mot Langhus. Helgen etter drar vi til Petter Wessel Cup, kamp mot Reistad..Furuset og Skreia + + + .

Og så blir det cup på Lillehammer i April og så må dere ikke glemme at vi skal på en utenlandsturnering, kommer tilbake med mer info. i januar. Så her er det bare trene og så får vi se hva det blir av resultater. Altså mye spennende å glede seg til i 2005.

Med dette vil jeg få ønske dere alle + deres foreldre en riktig god jul og et godt nytt år.

Hilsen….ivar

Top