Hjem / Nyheter / Godkamp mot Sarpsborg

Godkamp mot Sarpsborg

Vi holdt ikke helt til mål, tap 18 – 12

Så var det ny seriekamp og det var mot Sarpsborg. Jeg hadde friskt i minne kampen fra forrige helg hvor de overkjørt oss. Vi hadde med oss Hanne fra J-14 til denne kampen, hvorfor? Jo for vi har sett det i andre kamper hvor hun har vært med, så har alle J-13 spillerne hevet seg betraktlig, og det gjorde de også denne gangen, vi får på en måte litt trygghet i laget med henne på laget. Hun hjelper de andre bakspillerne i forsvar, hun er sterk og er kjapp i angrepspillet, som gjør at det blir rom for de andre og det så jeg i denne kampen. Hanne lagde bare et mål og det var på rush, men vi fikk flere straffer og flere gjennomløpninger fra andre bakspillere. Så jenter jeg håper dere lærte litt av denne kampen, hvor viktig det er å ta ansvar og tørre. Jeg har gitt dere beskjed om at dere får feile, det er det vi lærer av.

Men tilbake til kampen, Sarpsborg tok tidlig Time-out, de var overassket over hvor godt vi spillte vi holdt følge igjennom hele første omg. og til pause var det 7 – 7. De var rystet. Vi fortsatte vårt gode spill også i annen omg. og når det var igjenn 7-8 min så ledet vi med 1 mål. Men så kom sprekken, (kondisjon og konsentrasjon), vi fikk to utvisninger, helt greit vi skal prøve å stoppe dem ,men vi må lære oss å slippe. Og da kjørte Sarpsborg i fra oss og vi tapte 18 – 12.

Men i fra forrige helg`s kamp i minne, så trodde jeg det skulle bli enveis kjøring til Sarpsborg, men heldigvis så ville jentene det annerledes, de kjempet og slet og jeg syntes det var litt synd for jentenes del at det gikk som det gikk, det hadde gjort godt for jentene om vi hadde klart uavgjort, så gode som de var i denne kampen. Her vil jeg også få trekke frem en spiller og det var Stine i mål som gjorde flere gode redninger (8) + reddet også 2 straffer.

Vi får heller reise oss til neste kamp (30/1) som er mot Ullern i Nye Njårdhallen kl. 12,55, vi møter kl.12,00 i hallen