Hjem / Nyheter / Knepent tap.

Knepent tap.

Skrevet

Jevnt og spennende mot Langhus.

Ja, dette var vår første kamp i 2005. Vi dro til Langhushallen for å møte Langhus.Det blir jo litt mere spennede nå når vi skal ut og møte nye motstandere.

Vi kom godt i gang og i perioder så ledet vi med et par mål, men så fikk vi (merkelig nok) en utvisning på Ine og da kom Langhus fort innpå oss og til pause ledet vi med et mål. I annen omg. fulgte vi hverandre gjennom hele kampen, men Langhus trakk det lengste strået og vant til slutt 12 – 11. Etter spillet å dømme og muligheten som vi hadde, og når det gjelder rush som vi ikke klarte å fange opp og noen 100% sjanser som vi ikke satt inn. burde det gått vår vei, men det gjorde det ikke denne gangen. Vi får bare gjøre oss klare til neste helg, for da skal vi til Petter Wessel Cup i Larvik.

Det vi også må skjønne nå er at vi kommer til å få flere slike kamper, tette og spennende. Husk at vi nå kommer til å møte alle de som ble tre og fire i sine puljer. Jeg gleder meg, men jeg håper at vi lærte noe av denne kampen som vi kan ta med oss videre. I forsvar gjorde alle sammen en kjempe innsatts, vi begynner å få ting på plass og snakkingen kommer, sakte men sikkert. I angrep må vi bli tøffere, flere må stå frem og alle må lære seg å se etter andre på laget, mulighetene er der.

Jeg syntes ingen bør henge med hodet etter denne kampen, vi får bare trene mer på det vi har startet på og det er «back overgang» og i tillegg skal vi fortsette på «kantovergang». Vi sees på treningen på Tirsdag.

Top