Hjem / Nyheter / Petter Wessel Cup 2005

Petter Wessel Cup 2005

Skrevet

Jeg tror nok jentene har lært en del!!

Det var en spent gjeng som dro nedover til Larvik og Petter Wessel Cup, fredag den 14/1. Her møter du de beste lagene, så her må man bare stå på. Innkvarteringen var som i fjor, i en barnehage, men det tok jentene bra. Den var faktisk bedre enn i fjor, så t.o.m jeg (ivar) fikk bedre plass i år, på vaskerommet. Vi fikk alle sammen på plass og utdeling av div. ting før vi hadde et spillemøte. Vi ble eninge om at på lørdag skulle vi ikke spise «godis» før etter siste kampen, kun frukt og grønt, og de var meget flinke.

Så var det opp kl.06,15, morgenstell og en halv brødskive, for vi hadde vår første kamp kl.08,40 og vi hadde et lite stykke å kjøre. Startet bilen til ivar? Nei, så det var godt vi hadde foreldre med oss som kunne hente oss å få oss til hallen. jeg merket at jentene var både trøtte og spente til den første kampen og den var mot Reistad. Vi kom brukbart i gang, men som igjennom hele turneringen så mangler vi kondisjon for å holde helt ut. Vi tror at vi har 2.omg, men det har vi ikke. For her er det bare 20 min. omg så her er det bare å stå på. Vi tapte den første 12 – 7.

Så var det nye kamp og det var mot Furuset, (og de skal vi også møte i serien), der fikk vi kjørt oss og fikk til veldig lite, så stryk med 12 – 6.

Men så trodde jeg at vi skulle kunne klare å vinne den siste kampen som var mot Skreia, vi holdt følge en stund, vi ledet også en gang, men som mange ganger før så slurver vi i angrep og får noen kjappe kontringer i mot oss, og så taper vi denne også, 13 – 9. Men når jeg så på disse spillerne som var både store og sterke, så kommer vi til kort når vi ikke tør å ta i. Vi må bare bli tøffere. Kvelden kom og da var det først Peppes Pizza før jentene dro på disco, som er høydepunkt for å dra på turneringer, treffe gutter. Laila og jeg møtte foreldrene for å så å gå ut og spise middag, vi hadde en koselig kveld både jentene og vi voksne.

Søndag, opp kl.06,45 (turneringer er ikke tid for vile), ny kamp (1/32) og denne gangen mot AK28, og nå fikk jentene beskjed om at i denne kampen forlangte jeg 120% innstilling fra alle og at jeg kom til å bli rimelig skuffet hvis de ikke vant denne kampen. Og det var en helt ny gjeng som kom på banen, de virkelig sto på og det viste resultatet til slutt, seier 11 – 8. Jeg vil faktisk trekke frem to i denne kampen og det var Marte og Cecilie, de viste stort spill og jeg ønsker at de fortsetter med slikt spill, moro å se. Det var en glad gjeng som gikk av banen.

Men så, i 1/16 finale kommer puljevinnerne inn og der skulle vi møte Sarpsborg, (som vi skal møte neste søndag i seriekamp). Her hadde alle lagt igjen det gode spillet fra forrige kamp i garderoben, det var ingen ting som fungerte og de overkjørte oss totalt, på 20min. scoret de 14 og vi 4. Snipp snapp snute så var denne turneringen over.

Oppsumering: Sportslig, ikke helt etter planen, men vi har hatt en kjempehyggelig helg her i Larvik, møt gode motstandere, dere har vært greie, ingen problemer, men jeg tror vi har lært en del, vi må ha bedre kondisjon, forståelse på arbeidsoppgavene og en innstilling som sier at vi vil. Vi har bare en ting å gjøre og det er å reise hjem til Skedsmohallen og trene, trene og atter trene. Så til dere alle på J-13 kom på trening å ha en innstilling om at jeg vil lære mer og vil bli bedre håndballspiller. Husk at det er seriekamper fremover og at det går fort mot Baldus i April og Partille i Juli.

Hilsen fra Laila, Ole-Martin og Ivar

Top