Hjem / Nyheter / Petter Wessel 2005

Petter Wessel 2005

Mye moro i Petter Wessel.

Da var det tid for en ny helg med en ny og spennende cup. Dette var en ting alle jentene hadde gledet seg til i lengre tid, mye pga. at vi ble kvalifisert til Petter Wessel cup da vi havnet på 2.plass i innledende runde i serien.Og da ble det jo også store forventninger til hvordan cuppen skulle være og hvordan vi skulle prestere.En stor begeistring ble det også av at Silje fra j-15 skulle være med oss denne helgen!!!

På fredag tok vi det ganske rolig. Først ventet det en biltur ned til Larvik på ca. 2 timer. Underveis valgte noen å stoppe å spise litt, mens andre kjørte direkte ned. Da vi etter litt mye klabb og babb fant skolen ble vi møtt av en stank.. Det luktet skikkelig ekkelt der, men takk og lov luktet det ikke noe vondt inne i klasserommet der vi skulle ligge. Alle var ganske enige om at dette var en ganske gammel skole. Men etter pumping av madrasser så alt ut til å gå veldig bra. Hele kvelden slappet vi bare av inne i klasse rommet og hadde det kjempe koselig. Rundt åtte tiden valgte noan av jentene å gå i Farrishallen og se på våre gode venner og nesten naboer nit/hak. Etter kampen var det inn igjen på skolen for litt enkel mat som de hadde hjemme fra, og jentene tok tidlig kvelden fordi vi hadde tidlig kamp om morgenen. så rundt 22.30 var det stille inne hos lhk-90 j-14.

Lørdagen startet veldig tidlig om morgenen, vi våknet 05.15. Noe som gjorde en av jentene litt hissige. (skal ikke nevne navn Madelen) men etter litt tulling og sterkt lys var alle oppe av sengen.

Første kampen var kl 08.00 mot Tjølling. Kampen var langt ifra den beste kampen jentene har spilt, men de spilte helt greit til å være så tidlig på en lørdag. Men det endte med et 5-6 tap… Jentene syns det var ganske surt å tape med bare et mål og det er jo forståelig.Men alle ble enige om å komme mye sterkere tilbake i neste kamp som startet 11.18 mot Fåberg. Nå var humøret på topp og alle var mye mer friske i bena. Kanskje det skylles den spaser turen vi tok mellom de to kampene. Under denne turen økte humøret med 100% på alle sammen… Og beviset kom ut i kampen. det ble en herlig kamp for oss alle sammen. seierne ble stor, hele 13-2!!! Alle jentene strålte som en stor sol på banen og jammen kom det ikke et stort smil hos Hans-Bjarte også.

Det ble ganske mye venting til neste kamp som ikke startet før 14.14. Vi var alle litt spente foran den tredje kampen, fordi på vei til hallen satt vi i buss med dette laget, nemlig Ålgård. Noen av jentene hos oss mente disse jentene virket veldig selvsikkre og bestemte oss for at disse skulle vi vise hva LHK-90 var laget av. Og etter en kamp med litt fram og tilbake, vant vi tilslutt 7-5… og etter disse fine resultatene havnet vi på andre plass i vår pulje.

På kvelden valgte noen av jentene å skjekke ut diskoteket, mens andre ble kjent med noen gutter og noen bare koste seg inne i klasserommet. Vi valgte å være litt lenger oppe på lørdag kveld fordi vi ikke måtte opp før ca. 08.00… Noe spesielt Madelen ble veldig glad for… i januar tjente vi inn litt penger da vi jobbet for mammaen til Millie Marie, og for noen av de pengene kjøpte vi oss mat. Inne i klasserommet var det mye kakkling, bokstavlig talt. Pernille hadde det veldig gøy med å leke en høne og vi andre lo så vi fikk vondt i magen. Men rundt tolv halv ett var det stille inne hos oss..

på søndag morgen ble det pakking av bagger og rydding på klasserommet. Men jentene syns også at foreldrene kunne få hjelpe til med den delen. 1/16 var mot Konnerud i Bergslihallen kl 09.50. I garderoben merket vi rundt laget at stemningen ikke var helt på topp. Det var mange trøtte fjes å finne. Men Hans-Bjarte tok de med ut på en gå tur for å få til å kvikne til litt. Noe som så ut til å funke på lørdag. Men denne gangen funket det ikke like bra. det var en ganske jevn kamp som dessverre ikke havnet i vår favør da dommeren blåste av kampen, og stillingen ble tilslutt 6-5 til konnerud. Så snipp snapp snute så var denne turneringa ute. Men etter en god dusj så var alle ganske fornød med sånn helgen hadde vært. vi hadde jo fått lov til å være med i en av de beste cuppene i Norge. Og så veldig dårlig hadde vi jo ikke gjort det heller=) En del av jentene ville være igjen for å følge våre gode venner Nit/Hak videre i turneringen, og spiste også middagen som ble servert, før turen gikk hjem igjen til Lillestrøm/Skedsmokorset.

Men jenter tusen takk for en kjempe hyggelig helg. Det har vært veldig gøy.Så nå er det bare å telle ned uker og dager til vi skal til Baldus cup i april. Og der skal vi virkelig vise hva vi er gode for… Vi snakkes på treninger. Og til Silje: takk for en hyggelig helg, det har vært kjempe fint å hatt deg med. Og du gjorde en god innsats i alle kampene.

Klem Hanne.