Hjem / Nyheter / Jenter 14 år til finale i Baldus cup

Jenter 14 år til finale i Baldus cup

Herlige jenter, god trener og flott gjeng.

Jenter 14 år har hatt en fin sesong, kvalifisert seg til A-sluttspill i regionen og gode resultater i Petter Wessel cup (16-delsfinale- NM for 14 åringer) Gode resultaer i temaserien.

Så det var store forventninger til laget når de skulle avslutte sesongen med spill i Balduscup. De deltok der også for 2 år tiden og ble da slått ut i semifinalen.

Denne gangen hadde de mål om finale. Det begynte med flott spille i innledende runder med seier i sin gruppe. “Slo” en av de store favorittene med 7 mål. En kjempekamp. En av de beste kampene som noen lag fra klubben har spillt. herlig å se på. (Antagelig den beste i nyere tid)

Deretter spilte de mot Frogner og gikk “lett” videre til semifinalen hvor de møtte Rygge som er en god klubb på dette nivået. Jentene våre dro det lengste strået etter en “thriller” av en kamp. Hvor på jentene vant 9-8 , hvor keepern tok en straffe i slutt sekundene. Flott !!!!!!

I finalen møtte de Helset ( et av regionen beste lag og klubb) i finalen. De slo Helset i innledende med klar margin men hverken spillerne eller trener trodde på noen “lette” match.

Jentene spillte en kjempekamp, herlig innsats, flotte overganger og mange fine og spillemessige gode scoringer. Men i slutt minuttene var ikke marginene helt på jentenes side. Fra 8-7 når det var igjen 2 minutter til 8-9 når sluttsignalen gikk.

Men ingen sure miner, bare herlig glede over en fantastisk flott innsats og kampinnstilling. En flott bragd av jentene som de skal være stolte over og ta med seg videre. Sette nye mål og bruke den som motivasjon foran nye sesong.

Det blir ikke riktig å nevne noen spillere som utpreget seg spesielt men kjempeflott innsats av alle.

Men treneren Hans Bjarte skal ha en god del av æren for at dette laget har blitt så godt. Han har gitt de god treningskultur, skapt gode holdninger og vært flink til å motivere jentene i de viktigste fasene i spillet. En av Hans Bjarte`s store egenskaper som trener, er hans enorme seiers innstinkt og hans fine måte å overføre denne egenskapen til spillerne. Nå føler Hans Bjarte at andre bør ta over laget fra neste sesong. De trenger nye impulser fordi han vil at disse jentene skal utvikke seg videre. De har store potensialer.

Klubben ved Styre vil takke HANS BJARTE for den fine jobben han har gjort for laget og klubben så langt. TUSEN TAKK HANS BJARTE.

Med sportslig hilsen

Styret 2005