Hjem / Nyheter / Kjempeinnsats og gode resultater av alle lagene i Baldus Cup

Kjempeinnsats og gode resultater av alle lagene i Baldus Cup

Alle lagene fra jenter 9 og opptil 17 år deltok i en stor turnering på Lillehammer. Helgen den 22 til 24 april 2005.

Alle lagene med lagsapparat hadde «base Camp» på Røyslimoen skole på Lillehammer. Et flott sted litt utenfor sentrum. Det lå landlig til mot marka. Rapportene sier at alle hadde et flott opphold. Mye latter, mange artige historier. grilling og sene kvelder.

Kampene ble spilt i 4 forskjellige haller i Lillehammer med fokus rundt Kristin- og Håkons hall.

Vi stillte med 13 lag på denne turneringen og var med det en av de klubbene med størst deltagende lag. De yngste lagene 9,10 og 11 spilte 2 kamper både lørdag og søndag med flere seiere enn tap. Kjempeinnsats både fra store og små.

De eldste lag fra 12 år og oppover kvalifiserte seg alle til 8-dels finalen gjennom godt spill og gode resultater i grunnspillet. I 8-delsfinalen ble noen lag slått ut.

Men jenter 12 , 13 og 14 gikk videre til kvartfinalen. Derfra gikk kun jenter 14 år videre. De vant både kvart- og semifinale å gikk helt frem til finalen. Der ble de slått med minste mulige margin. Tap 9-8 mot Helset i en spennende og fartsfylt kamp. Kjempeflott innsats av alle jentene med en herlig kampvilje og en innstilling de andre lagene i klubben kan lære av.

Det var en flott ramme rundt finalen. Alle spillerne i klubben ca 200 stk var på tribunen. Hele lagsapparatet og mange foreldre lagde en flott atmosfære i hallen med sang og heiarop.

Det måtte være en herlig følelse for alle som var der å se en fin gjeng i rødt, hvit og blått omkranse banen. Det gir klubbfølelse og inspirasjon for både spillere, ledere, trenere og foreldre som bidrar aktivt i klubben.

Med sportslig hilsen

Styret LHK-90