Hjem / Nyheter / Resultater fra seriekamp 2005

Resultater fra seriekamp 2005

Skrevet

UAVGJORT MOT BØLER I EN SPENNENDE KAMP:-)

Torsdag 07.04.05 dro vi av sted til Haugerudhallen for å møte Bøler. Etter flotte resultater i våre siste kamper var forventningene til denne kampen ganske høye både i trenerapperatet og hos jentene. Jentene varmet godt opp men «no singing» av jentene(synd). Praten før kamp var god og jentene var bestemt på å gjøre en god figur.

Bøler er et lag som passer oss godt. De legger opp til etablert angrepsspill der to av Bøler jentene har sentrale roller. De har også skyttere, når de får komme til skudd.

Kampen startet svært oppløftende for LHK-jentene. Vi tok ledelsen 1-0, og fortsatte med et meget godt angrepsspill. Men noe var galt, vi satte ikke ballen i mål på opplagte målsjanser. Kampen ble dermed mye jevnere enn spillet skulle tilsi. I forsvar «slurvet» vi med utgangsposisjon for vårt beryktede 6-0 spill, og i angrep satte vi ikke ballen i mål. Til pause ledet Bøler med to mål, og det var utrolig når vi ser på hvor mange sjanser vi hadde hatt i løpet av 1. omgang. I 2. omgang tok LHK- jentene over kommandoen og vi ledet med 3 mål, når det gjenstår 7 min av kampen. Da blir Marie utvist(helt korrekt). Bøler får lov til å gjøre en siste innspurt og klarer å snu kampen. De setter frimerke på Hanne resten av kampen, og da blir LHK jentene handlingslammet. Bøler snur det og får en ledelse på ett mål når det gjenstår 26 sek av kampen. Vi klarer å få rullet ballen ut til Trine på ving, som scorer et pent mål. Vi hadde spilt uavgjort. Vi lærte at:

Ballen skal skytes i mål, ikke utenfor, over eller rett på keeper!

Kampen er ikke vunnet på forhånd.

Vingene scorer 8 av 13 mål!

Carro har 14 redninger(på 12 mål og X anntal skudd utenfor/over). Slurv i forsvar straffer seg!

Spillerne må være uthvilte før en viktig regionskamp!

KAMPFAKTA: Martine 4, Madde 2, Celine 2, Trine 2, Pernille 2, Hanne 1, Marie 1, Carro redninger 14.

Top