Hjem / Nyheter / Det var nesten mot Asker

Det var nesten mot Asker

Skrevet

Vi holdt ikke helt ut og måtte se oss slått 14 – 11

Da var det kommet til den siste kampen i kvalik. til Østladserien, og den var mot Asker. Vi holdt følge med dem til pause, da sto 5 – 5. I annen omg. fikk vi problemer med å ta tak i linjespilleren, hun fikk til tider herje fritt og da fikk de noen mål som ga de en ledelse på noen mål. Og at i tillegg hadde vi problemer i angrep med å klare å få avsluttet med mål, en del tekniske feil ble det også, da vinner vi ikke håndballkamper,men,men. Vi får komme sterkere tilbake til høsten.

Jeg vil jo si det at det er et godt lag som er på vei frem, og med forsterkninger fra J-14 så kan det bli morsomt til høsten. Ny trener (Jan Roar) og nye innpulser og nye treningsmetoder, så kommer dere til å lære mye nytt om hvordan man spiller håndball. Jeg tror vi trenger det. Dere skal jo begynne allerede til torsdag med 20 min løp før dere skal være ferdig skiftet og klar til håndballtrening kl.19,30. Og husk, det lønner seg ikke å prøve å jukse på løpetreningen det går kunn ut over dere selv. Så lykke til.

Jeg vil også få takke dere for at jeg fikk være med dere på disse tre kampene, det har vært gøy å bli kjent med dere, det kan jo hende at det blir noen kamper også til neste sesong.

Top