Hjem / Nyheter / Klubben har ansatt en trenerkoordinator

Klubben har ansatt en trenerkoordinator

Mariann Lie . ansatt som trenerkoodinator i klubben

Klubbens ledelse er veldig god fornøyd med ansettelsen av Mariann. Mange i klubben kjenner henne gjennom trenerjobben for jenter 16 sist sesong. En stor utfordring som vil kreve mye av Mariann og klubben.

Mariann er 29 år og har sin bakgrunn som håndballspiller i Skedsmo. Hun er opprinnelig fra Lillestrøm. Hun hadde sine første leveår i Odalsgt sentralt i Lillestrøm

Mariann har flere trener jobber bak seg. Hun har også hatt en sentral rolle i håndballforbundets opparbeidelse av ungdomsutvalg, gjennom flere år.

Mariann`s hovedoppgave i klubben blir å koordinere samarbeidet mellom styret i klubben og våre trenere. Hun vil prioritere samarbeid , utvikling og kompetansehevning i trenerstaben som igjen vil gi bedre treninger som igjen utviklinger spillerne.

Samt at vi skal ha det gøy med håndball uansett alder og ferdighet. Mariann er også opptatt av “hele”klubben og at alle må dra i samme retning.

I den situasjonen som klubben befinner seg i nå er utrolig viktig at vi har fått på plass en slik rolle. Mariann vil på neste trener-lagledermøte medio juni, selv presentere sine viktigste arbeidsoppgaver fremover.

Vil på vegne av styret ønske henne lykke til.

Oppfordre alle til å ta godt i mot Mariann og gi hennne støtte og support.

Med sportslig hilsen

Odd Granerud