Hjem / Nyheter / Kvalik.kamp til Østlandserien mot Klemetsrud

Kvalik.kamp til Østlandserien mot Klemetsrud

Skrevet

God kamp av alle jentene. Uagjort 18 – 18

Det var en spent gjeng som møtte opp i Klemetsrudhallen denne mandags kvelden. Dette var første kampen uten vår faste keeper,(som har sluttet), men vi hadde en kjempe erstatter i Celine, hun var bare veldig god, jeg behøvde ikke å tenke på siste skanse. Supert Celine.

Det var også to nye spillere på J-15 denne gangen og det var Betina og Stine fra J-14, de viste seg frem som to store spillere, tok ansvar og Betina lagde både det første og det siste målet + flere under veis. Det er godt å ha en venstre hånds spiller på høyre kant.

Vi kom godt i gang og velslet på lede, men til pause ledet Klemetsrud med tre mål. Da så jeg litt mørt på det, for Klemetsrud kom litt får lett igjennom på midten. I annen omg. fikk vi litt mer fart i beina og fikk flyttet oss raskere sideveis og vi tok fort igjen de tre målene. Og når det var igjen 20 sek. ledet Klemetsrud med et mål og vi tok time out. La om til 4 – 2 med Madelen og Betina mellom 1 er`n og 2 er`n på hver side og vi fikk presset ballen fra Hanne inn til Betina som da fikk scoret og det ble 18-18. Det var en glad og sliten gjeng som kunne slippe jubelen løs mot foreldrene på tribunen.

(En ting jeg er litt bekymret for, er hvor ble det av vår kjente og gode lagleder under denne kampen. I sluttmin. hadde hun gått og gjemt seg, hun hadde vist ikke orket å se de siste min. p.g.a. dere jenter gjorde det så alt for spennende for henne (Hanne)!))

Som en liten oppsumering av kampen, så gjorde dere det bra, scoret mange mål, men slapp også inn en del, det må vi få rettet på. Dere skal bare forsette å tro at dere kan, slippe dere løs, så kommer de inndividuelle prstasjoner etter hvert. Ikke vær redd får å prøve, dere får lov til å feile, det er det vi lærer av.Jeg har nevt noen navn, men egentlig var dette en lagseier, jobbet og sto på, bra jenter.

Gleder meg til de neste kampene med dere den 23 og 24 mai. Men i kveld er det ny og viktig kamp mot Nordby i Skedsmohallen. Lykke til, til dere alle.

Top