Hjem / Nyheter / Treningskamper

Treningskamper

To seire, mot Skedsmo og Fet

Ja, denne uken hadde vi to treningskamper, først ut var det Skedsmo. Vi følger verandre de første 15-20 min., men så får vi satt forsvaret og vi får inn mange rush. Er det noe J-14 kan, så er det tempo, når vi erobrer ballen, da er det full trøkk i angrep. Det vi må trene på er at når vi kommer fort etter så må vi holde ballen i fart også i annkomst fasen, vi må prøve å få spilt ut det andre laget.I annen omg fortsetter vi det store tempo og vinner til slutt 27 – 19, det er mye mål til å være bare 14 år.Mange kjemperedninger av Stine i mål. I angrep har vi litt mer å gå på, vi må få flere til å ta ansvar, ikke legge allt ansvar på noen.

Neste treningskamp var mot Fet. Det var litt mer tett og vi fulgte hverandre til godt ut i annen omg. Vi slet litt med innspillende som kom til strekspilleren, vi var for offensive i forsvar og da kommer innspillene raskt. Vi må lære oss og bytte spiller i forsvar og så må vi jobbe med armene litt høyere enn vi gjør i dag, og så skal dere få lov til å SNAKKE. Men etter at vi hadde fått justert oss litt, så økte vi bare tempo og vant til slutt 25 – 18.

Dette var to greie kamper å få med seg før sommeren`s store turnering. Vi får prøve å få noen kamper til før vi reiser, men vi må trene på enkelte ting først. Vi må trene på finter og så må vi bli mere gjennombrudds hissige, ALLE man.

Men først er det trening på tirsdag, alle møter kl.19,00 med 20.min løpe trening. Og så skal dere være ferdig skiftet til vi begynner kl.19,30. Og dette er viktig, husk at de som virkelig vil opp på første laget må vise at man har lyst til å bli bedre. Innsatts og stå på og er villig til å lære blir gode spillere.

Nå tar jeg helg,reiser til Kongsberg for en sykkel helg, så dere får kose dere alle sammen..ivar