Hjem / Nyheter / SESONGEN 2004 – 2005

SESONGEN 2004 – 2005

Skrevet

En liten oppsummering…..

Nå tar vi sommerferie fra håndball treningen. Lagapparatet takker for en kjempefin innsats i serien. Vi tapte noen kamper, spilte noen uavgjorte og vant mange kamper. Det er slik det skal være. Det var kjempebra innsats fra alle sammen, både de på banen og de på tribunen.

Vi hadde også en super helg på Lillehammer på Baldus cup. Dere er en kjempegjeng med flotte jenter å ha med seg på tur.Ikke noe prblem å reise mer på tur med dere.(Kanskje litt trøtte og trege på morra`n ha ha ha) Tusen takk til de foreldrene som tok å lempet ALL bagasjen vår på bussen.

Vi har også spilt cup som jenter 12 (Fjelhammer) og det var en ny erfaring for oss. Jentene gjorde det super bra. De spilte tre supre kamper. Vi vant puljen vår og kom rett til kvart finalen. Den ente med tap mot UllKisa, som vant tilslutt jenter 12 klassen. Vi er kjempefornøyd med dere.

Første trening etter sommerferien blir Tirsdag 9 august kl.17.30. Det er ikke delt ut noen nye treningstider ennå, så vi får ta med ute tøy. Det er lov til å være litt i bevegelse i sommer. Avtal gjerne med noen andre jenter om litt løping i Oksefjellet. Da blir det litt lettere å starte på en ny sesong.

EN RIKTIG GOD SOMMER TIL DERE ALLE

Sommerhilsen fra lagapparatet.

Top