Hjem / Nyheter / Fortsetter å spille bra i Tematurneringen

Fortsetter å spille bra i Tematurneringen

Skrevet

Turnering nr.2. To seire.

Ja da er vi kommet til Tematurnerings helg nr.2. Denne gikk i Skedsmohallen, hvor vi hadde to kamper. Denne gangen gikk det ut på avkast fra mål og for hver kontringsmål fikk vi to mål, så denne kunne bli mange mål etter hvert. Vi skulle møte Enebakk i den første kampen og vi fikk det ikke helt til å stemme i starten, men så ble jentene varme og da øket de tempo og vi vant til slutt 10 – 4. Hvorfor Enebakk ikke fikk flere mål enn 4? Vi har en keeper som står helt topp i mål, godt forsvar, gir god keeper, så Linda, dette blir bare bedre og bedre.Terningskast 6. Hvorfor vi vinner så enkelt, vi kontrer og det er vi blitt veldig gode på. Og ikke nok med at motstanderene ikke kommer igjennom hos oss er at vi har også Ine i forsvar, hun stopper de fleste kontant og der står de. Men alle jentene gjør en meget bra kamp.

Så skulle vi møte Oppsal, de har vi aldri møtt så jeg var litt usikker. Men her kom vi veldig godt i gang, fikk inn noen kontringer og fikk en ledelse som vi holdt helt inn, seier 8 – 2. Men også her var det to som holdt meget høyt spill, Linda i mål og Ine i forsvar, de var noe for seg selv. Men fortsatt må jeg også skryte av de andre jentene, de er også delaktiv til seieren. For som jeg har sagt før, så dreier dette seg om et lagspill, alle må bidra til at vi skal lykkes og det gjør de alle 9.

Så nå har vi spilt 5 kamper og har vunnet alle sammen, altså full pott, 10 poeng. Neste Tematurnering går ikke før i slutten av nov. og da er tema «offensivt forsvar med kontringer» og det vet jeg jentene gleder seg til, det har vi vunnet på før.(ref.superoffensivt forsvar i des.04).

Gleder vi oss, det gjør jeg.

Top