Hjem / Nyheter / Gikk det bra for våre gutter?

Gikk det bra for våre gutter?

Skrevet

JIPPI….Seier over Fjellhammar

SÅ VAR DET GUTTA SIN TUR Å VINNE.

Etter et bittelite bortetap (9-8) mot Ellingsrud forrige helg fikk vi revansje nå. Vant 6 – 5 over Fjellhammar.

Det ble enda en jevn kamp og resultatet bølget frem og tilbake. Vi hadde to meget gode målvakter som stod hver sin omgang og disse var vanskelige å overliste. I forsvaret var vi helt bunnsolide, alle jobbet effektivt og samarbeidet var helt utrolig. Vi snappet også ballen mange ganger, men med en like god keeper i motstandermålet fikk vi ikke full uttelling på sjansene våre. Og vi hadde mange skudd mot mål, flest gikk over, noen gikk til siden, flere reddet keeper, men 6 stk gikk i mål. Yes, vi vant!!!

Neste kamp blir i treningstiden vår, tirsdag 1.nov. kl. 17,00

Top