Hjem / Nyheter / Spennende kamp…..mot Eidsvold Turn

Spennende kamp…..mot Eidsvold Turn

Skrevet

Det ble ikke seier, men det kunne det fort skjedd.

Det ble til tider litt spennende kamp mot Eidsvold Turn, men vi tapte til slutt 19 – 14. Alle hadde blitt enig om på forhånd hvordan vi skulle spille, HOLDE oss til 6-0, gjøre overganger og kryssninger, men gjorde dere det som vi avtalte. I forsvar gjorde vi jobben bra, men i angrep er jeg ikke fornøyd. De gikk ut i 5-1 forsvar og da ble vi stående helt rolig og tullet bort ballen mange ganger, så de fikk inn kontringer på oss og til pause ledet de 12 – 6.

I pausen fikk dere litt kjeft av meg, jeg var ikke fornøyd. Vi ble på nytt enige om å holde oss på 6 meteren, spille flatt. I angrep ble vi enige der også om at ALLE skulle bevege seg både med og uten ball, p.g.a at de spilte 5-1. Fikk vi det til? JA, dere var kjempe flinke i hele annen omg. dere jobbet som noen «løver» i forsvar. Gikk ut og tok de som prøvde seg, Vilde og Stine jobbet og slet med linjespilleren, hun fikk ikke til mye. Godt samarbeid dere mellom + hjelp fra Cecilie og Marte som backer og jeg kan også nevne kantene våre Bettina og Ine, de nøytraliserte sine spillere. Godt forsvar gir godt angrep.

For i angrep begynte dere virkelig å bevege dere, dere løp på kryss og tvers, forsvaret til EIF var ikke helt med på hva som skjedde, vi fikk også mange uttelinger på vårt TØFFE angrep. Så vi vant annen omg. med 8 -7 . Hadde vi ikke tullet så mye i første omg. så tror jeg vi hadde tatt dem. Men en kjempe honør til dere alle for en strålende annen omg. jeg håper dere husker dette til neste gang om hvordan dere skal spille. Det er bare å forflytte seg, så kommer mulighetene. Vi fikk også satt straffene våre og der er Trine sikker, når ikke Bettina kan ta dem p.g.a. at det var som regel hun som blir tatt og da er det slik at den som blir tatt skal ikke ta straffer.

De som ikke er nevt, gjorde også en veldig bra kamp. Men det var gøy å se at Cecilie og Ine fikk det til i angrep, fine froske skudd og kant innhopp, bra jenter. Så da er det bare å se frem til neste kamp som er mot:

OPPEGÅRD i Greverudhallen, Onsdag 9/11. kl: 20,00…dette er Umbro Cup.

Top