Hjem / Nyheter / Trener 1 kurs

Trener 1 kurs

Det vil bli avholdt trener 1. kurs i januar 2006

Klubblogo

LHK-90 ønsker å invitere deg til å få utvidet din kompetanse på håndballfaget med TRENER 1 kurs

Målet er å øke kompetansen i klubben. Gi dagens trenere og potensielle kommende nye trenere i/til klubben og ett kjempetilbud på å utvide sin trenerkompetanse.

Samt at vi inviterer våre nære forbindelser i håndballfamilien. Skedsmo og Rælingen til å delta med noen av sine.

Kurset har 6 moduler og de vil bli gjennomført følgende tider og steder:

Dato: Dag: Tid: Sted:

6.JAN. FREDAG 17-20 SKEDSMOHALLEN

13.JAN FREDAG 17-20 SKEDSMOHALLEN

14.JAN LØRDAG 9-19 / INKL.LUNSJ) SKEDSMOHALLEN

16.JAN MANDAG 17.30-20.30 KJELLERV.SKOLE

Målet er å få flest mulig med. Det er plass til ca 35 stk.Vi håper at dette er noe for deg. Det er helt bevisst at vi gjennomfører dette så kompakt. Tre kvelder + en hel dag, så har du lært mye, utvidet din kompetanse som du igjen skal bruke på deg selv, spillerne og klubben.

Kurset har en kostnad på kr. 1100.- Alle som gjennomfører kurset får dette dekt 100%. Kurset er bindende og de som melder seg på, men ikke møter må betale 50% av kostnadene selv. Vi som klubb må betale foe alle som melder seg på. Instruktør blir Kjetil Berglund – jobber sentralt i RØN og trener gutter 17 i Kolbotn.

Påmelding innen den 10. desember – men første til mølla prinsippet.

hege.nitt@bluezone.no eller odgra@online.no

Med sportslig hilsen