Hjem / Nyheter / Knepent tap

Knepent tap

Skrevet

Tap for Frogner…15 – 14

Ja dette var da den siste seriekampen før jul. Vi skulle møte Frogner. Vi kom godt i gang og ledet igjennom hele første omg., men spillet i angrep var ikke noe å skryte av, det virket som dere hadde tatt jule ferie allerede. Det fungerte brukbart i forsvar, men dere sleit noe forferdelig i angrep. Hvorfor? Kan dere hjelpe meg med å finne ut hva som gikk galt?

I annen omg. fortsatte dere med dårlig angrep, men vi fikk da inn noen mål. Vi ledet med fire mål når det var igjen 5.min, men da klarte vi å rote det til, slik at Frogner til slutt vant med et mål. Men en ting skal dere få skryt for og det var å gå ut i mann mot mann spill, denne gangen klarte vi det, det var så synd at det ikke var litt lengere tid igjen.

Vi fikk også Marte skadet, hun hinker nå rundt på krykker. Hun fikk seg en kraftig «lår høne» og det er ikke godt, det kan jeg skrive under på. Så god bedring til deg, Marte.

Nå er det ingen kamper før den 14/1-05 (tror jeg), da er det Tema serien for J-14 i Kongstenhallen, Fredrikstad.

Top