Hjem / Nyheter / Skedsmo J-15,2 fikk merke oss

Skedsmo J-15,2 fikk merke oss

Skrevet

Seier over J-15,2 til Skedsmo med siffrene 25 – 9

Nå var det vår tur til å overkjøre en motstander. Vi skulle møte Skedsmo J-15 og sist vi møøte dem vant vi med noen mål, og da hadde vi med Trine, så jeg var litt spent. Men det skjønte jeg fort at jeg kunne glemme, jentene la selv lista for hvordan dette skulle gå, de kjørte på fra start, jobbet og slet i forsvar og slapp ikke Skedsmo til. De gjorde feil og vi kunne kontre, vi ledet så klart som 14 – 5 til pause. Jentene fikk virkelig angrepet til å fungere, ballen gikk fort og de hadde mange fine kombinasjoner som resulterte i mål. Bra jenter.

I annen omg. la vi om på spilleplassene slik at flere skulle få prøve seg på forskjellige plasser og det fungerte veldig bra. Bettina på VB og Marte på MB, Stine som fremskutt 5-1 i forsvar og MB i angrep og da fikk Marte prøve seg som strek spiller. Jentene fikk også beskjed om å være enda mere frem på for å prøve å snappe ballen og Skedsmo ble enda mere frustrert og de scoret ikke før etter halv spilt tid av annen omg. I angrep fikk jeg dem til å være enda mer bevegelig, både med kant inngang og back overganger. Både Cecilie og Bettina fikk til det med å komme innover i banen og skytte motsatt for keeper, bra. Dette lover godt til vi skal spille Temaserien med kant og back overganger med avslutninger fra bakspillerposisjoner.

I denne kampen scoret alle åtte jentene, det sier litt om tempo i angrep og mange fine kontringer, spesielt den fra Bettina fra 6 meter kaster hun over hele banen og på syv meter på den andre siden står Marte og bare plukker den elegant ned og scorer. Vi hadde også en i første omg fra Ine og i perfekt bue og frem spill, motar (jeg tror det var Bettina) passningen og scorer. Jeg tror dere har begynt å forstå hvordan håndball skal spilles. Hjemme i går kveld, satt jeg å så på kampen på video og det var en som overasket meg stort og som virkelig har kommet seg og det er Veronika. Hurtig spill og har begynt å se sine egne muligheter, litt overasket kan hun bli, men det kommer seg, hun har også blitt frekk, på straffen hun tok i går, kald og rolig lobber hun over keeper, bra.

Ja nå har vi fri for kamper frem til den 5/3, men vi skal prøve å legge inn noen treningskamper i denne perioden. Det er ikke lett å trene på spill når vi bare er 9 jenter igjen, men dere er blitt flinke til huske det vi trener på på trening og omsetter det i kampene.

Mål i denne kampen: Cecilie 1, Ine 3, Andrea 2, Bettina 7, Stine 4, Marte 4, Vilde 2, Veronika 2 og Linda hadde 8 redninger.

Top