Hjem / Nyheter / Klubben får prosenter:

Klubben får prosenter:

Ullmax-produkter via nettet til jul?
Vinteren er i anmarsj, men skal du til fjells til jul, er ulltøy fremdeles godt å ha. Ved kjøp av Ullmax produkter via denne linken så får klubben en viss andel av salget. Og stillongsene, t-skjortene, sokkene og de andre varme og gode merinoull-produktene har blitt enormt populære.

For et par år siden solgte Lillestrøm Håndballklubb Ullmax. Etter forespørsel fra flere skal vi nå prøve igjen, men på en litt annen måte. Vi har nå gått inn på en avtale med Ullmax om Netthandel. Så nå har du mulighet til å handle Ullmaxprodukter når du måtte ønske.

Det betyr at du kan bestille varer på nettet, varene blir levert rett til deg og du betaler direkte til Ullmax. Klikk på vedlagte link for å komme til Ullmax sin nettbutikk. Hvis du handler der, genererer det også penger til klubben.

Klikk på Ullmax