Hjem / Nyheter / Velkommen til Skedsmo spillere

Velkommen til Skedsmo spillere

Skrevet

Det er kommet ni nye spillere på J-91.

Jeg vil ønske alle foreldre og spillerne fra Skedsmo velkommen til Lillestrøm Håndballklubb-90, J-91. Spillerne er: Dina, Siri, Elisabeth, Jeanette, Maiken, Nora, Marte, Thea og Camilla. Jeg har sett allerede at kjemien mellom jentene fra Skedsmo og Lillestrøm fungerer helt topp og det gjør at det blir lettere for oss i støtteapperatet å få ting til å fungere. Det har vært veldig hyggelig og gøy å få trent en slik gjeng, og sammen med jentene fra LHK-90, så har vært helt topp. Jeg merket det veldig godt i helgen hvor vi spilte cup. Det bor mye i alle disse jentene.

Lykke til, til dere alle.

Linda, O`le Martin og Ivar

11 åringer spiller 3x15 minutter sesongen 2006/2007

Sammen blir vi et godt lag, det skal merkes i sesongen 06/07

Top