Hjem / Nyheter / Her er lagene vi møter i høst

Her er lagene vi møter i høst

I Umbro Cupens åpningsrude etter sesongstart møter vi Jar 1. I serien møter vi lag fra Østfold, Oslo-området pluss gamle kjenninger fra Romerike.

Foreløpig er det ikke mye å skrive om høstens terminlister. Oppsettet med kampdatoer og tider er i støpeskjeen. Norges Håndballforbund melder at de skal være klare i midten av august.

Her er hva som foreløpig kan sies:

Det ene LHK-90 laget skal møte følgende lag i serien: ( Trykk på navnene, så blir du lenket til klubbenes hjemmesider, der er bilder etc av motstanderlagene)

Helset 1, Rolvsøy 1, Sarpsborg 1, Kråkerøy, Veitvet, Oppegård 1, Holter og Ull/Kisa. Nummer 1 til og med 3 spiller A-sluttspill etter jul. Nummer 4-9 spiller B-sluttspill

Det andre laget skal møte følgende:

AFSK, Eidsvold IF, Fjellhammer 2, Haga, Nannestad, Rælingen, SSK Skjetten, Sørumsand og Ull/Kisa 2. Her spiller man dobbel serie, en runde før jul, en etter.

I Umbro Cupen stiller vi også med to lag.

1. laget møter Jar 1 i 1/32-runde. Kampen må arrangeres før 8. oktober. Jar har hjemmekamp.
2.laget har fått walkover og får dermed første kamp i 1/16-dels finale. Trolig blir denne avholdt i månedsskiftet oktober/novemnber.

Som nevnt på spiller og foreldremøtet blir det ikke noe av årets åpningsturnering Nordstrand Cup for våre jenter. Årsak: De fleste jentene konfirmerer seg denne helgen.

Vi skal i stedet delta på en annen turnering før seriestart. Info om dette kommer etterhvert.