Hjem / Nyheter / Referat og bilder fra treningshelgen i Ski

Referat og bilder fra treningshelgen i Ski

Skrevet

Helgen 10-11. juni startet oppkjøringen mot sommerens Partille Cup i Gøteborg. I Ski Alliansehall møtte jentene Ski, Slitu, Nordstrand og Oppegård i treningskamper For første gang ledet vår nye trener Lars jentene i kamp.

Helgen ble en fin gjennomkjøring for jentene som ikke hadde spilt kamper siden Bon Aqua turneringen på Fjellhammer i mai

I første kamp mot Slitu slet jentene tungt og fikk en rekke kontringsmål i mot. I neste kamp mot Nordstrand gikk det litt bedre. Men også i denne kampen varierte prestasjonene. Tap igjen.

Søndagen startet bedre.

Mot Ski ble det uavgjort 14-14. Jentene spilte raskere og bedre enn dagen før. Det gjorde de også i den siste kampen – mot Oppegård. Oppegård-laget som vant A-puljen sin i serien siste sesong foran Ski, måtte til slutt gi tapt 19-20 for LHK-90-jentene.

Ivar ledet jentene lørdag. Lars var sjef søndag, de to kampene var de første han ledet jentene i.

– Vi gjør mye bra. Enkelte ganger spiller vi jo fantastisk. Andre ganger ser vi at vi har en del å jobbe med, sa Lars etter kampen.

Her oppsummerer han inntrykkene fra kampene:

– Mot Ski sliter vi mot et flatt forsvar. Bakover står vi bra. Vi har en bra målvakt. Redder mye. Vi slipper inn bare 14 mål. Det er OK i en håndballkamp. Men vi bommer på 5-6 7-meters kast. Der må vi skjerpe oss. Vi hever oss utover i kampen. I noen perioder spiller vi veldig bra. Andre perioder er ikke like gode. Med andre ord: Vi svinger litt for mye.

– Vi får en dårlig start på kampen og ligger under 3-9. Men vi gir aldri opp, det er en god egenskap. Salte men sikkert jobber vi oss inn i kampen igjen og 2. omgangen er veldig bra. Ellers er det som i kampen mot Ski. Vi spiller bra bakover og er gode i forsvar samtidig som vi sliter litt i angrep.

På treningen tirsdag roste forøvrig Lars jentene for innsatsen både i kampene og på de siste treningene.

På spiller og foreldremøte torsdag la han dessuten frem et treningsopplegg for sommereren. Han snakket også om opplegget for kommende sesong. Presentasjonene han kjørte er sendt alle på e-post.

Trykk her – så kan du se noen bilder fra kampene siste dagen i Ski.

Top