Hjem / Nyheter / Stillingsannonse

Stillingsannonse

LHK-90 søker hovedtrener/hjelpetrener

Hei der, kunne du tenke deg en jobb som hovedtrener eller hjelpetrener i Lillestrøm Håndballklubb-90.
Vi mangler hovedtrener til et av våre J12-lag, samt hjelpetrenere til J13 og J15. VIl du være med på laget så ta kontakt med undertegnede.

LHK-90 er den største leietaker av vår hjemmehall, som er Skedsmohallen i LIllestrøm. Vi har for sesongen 2006-2007, lag påmeldt i Gutter 9-10-11 og 12. Jenter 8-9-10-11-12-13-14-15-18 og damer. Samt at vi driver egen allidrett som deltar i Loppetassen. Klubben er i sterk vekst, og har totalt fordelt på de nevnte aldersgrupper 21 lag + lag i Loppetassen påmeldt for kommende sesong.

Den 1. August er vi arrangør av de to første kampene i Junckers Scandinavian Open for Kvinner. Disse kampene spilles mellom Danmark – Sverige kl. 18:00, og Norge – Nederland kl. 20:00. Kunne du tenke deg å være en av de som jobber i vår klubb på den tiden???!!!!!!!!!!!!!!

Vi er en klubb som ønsker at både spillere, trenere og dommere skal ha en mulighet for sportslig fremgang, og ønsker å tilrettelegge for at nettopp du har lyst på en jobb. Vi har et oppegående sportslig utvalg, som vil sørge for at dine interesser blir ivaretatt.

Høres dette fristende ut, nøl ikke, ta snarest kontakt med;

Espen Foss
Leder LHK-90