Hjem / Nyheter / – En kjempefin gjeng!

– En kjempefin gjeng!

Skrevet

– Jentene har vilje til å bli gode, trene bra og spille god håndball. Det særpreger dem og gjorde at jeg trivdes veldig godt med å trene dem, sier Lars i dette avslutningsintervjuet.

Kabalen gikk rett og slett ikke opp lenger for den travle håndballtreneren.

Jobb i Håndballforbundet på dagtid. På kveldstid hovedansvarlig for tre J13-lag og ett j15-lag samt regionslaget for 17-åringer. I tillegg til diverse kurs.

Nå overtar Ivar Gundersen laget inntil videre.

– Det er synd at det ble slik. Det var ikke en situasjon jeg ønsket. Men jeg er glad for at klubben har fått til løsningen med Ivar. Det var den beste, sier han.

Han håper at klubben snart finner en permanent løsning med nye trenere for jentene.

– Det er en kjempefin gjeng. Jeg trivdes veldig godt med å trene dem. Jeg tror også de trivdes med meg. Jeg synes at vi raskt fant tonen og at vi utrettet mye sammen på kort tid.

– Hva husker du best?

– Det gode og smittende humøret. Det er sjelden at noen er grinete. Jeg har trent mange lag. Men humøret er virkelig noe denne gjengen utmerker seg med og som jeg kommer til å huske.

– Hva annet vil du si særpreger laget?

– Det er viljen til å bli gode, til å trene bra og spille god håndball. Jeg synes jentene viste mye bra, sier Lars.

Han mener de to kommende årene er svært viktige for jentene som ønsker å bli gode.

– Hvilket råd vil trener-Lars gi jentene videre?

– Ha en positiv innstilling. Det er viktig. Har du en positiv innstilling, spres den raskt i laget og i foreldregruppen, sier Lars.

– Hva gjør du fremover?

– Jeg skal fortsette å jobbe i Håndballforbundet. Jeg skal også fortsette å trene J13-laget (Lars ble først ansatt for å trene dette laget. red.anm) og regionslaget. Men kanskje får jeg nå litt tid igjen til å trene selv og til å drive med andre ting en kveld enn håndball. Det er lenge siden sist, sier Lars.

Han ønsker alle jentene lykke til videre.

– Håper alle fortsetter å ha det gøy med håndballen. Vi ses vi i hallen. Jeg kommer også til å følge med og se hvordan det går med dere, slutter han.

For vår del ønsker også vi Lars lykke til og takker for alt han har lært jentene. Vi synes det har vært fem spennende og givende måneder!

Bilder fra jentenes siste trening med Lars finner du her.


Top