Hjem / Nyheter / To seirer på LHK-90s klubbkveld

To seirer på LHK-90s klubbkveld

Jentene spilte treningskamp mot J13 og J14 på klubbkvelden torsdag 12 oktober.

Samtlige spillere møtte frem. Dessuten hadde mange foreldre tatt turen.

Ved siden av at alle lagene i klubben fikk prøve seg mot yngre eller eldre klubbvenner, var det kafeteriasalg, salg av klubbeffekter og utdeling av kakebokser i kafeteriaen.

Her er et kjapt referat fra de to kampene.

J15 – J13 Resultat: 8-7

Kort om kampen: Det virket ikke som jentene ville ta i for hardt mot de to år yngre klubbvenninnene. J13 laget spilte med innsats i både forsvar og angrep og da dommer Ivar (Gundersen, ja!) blåste av matchen etter 25 minutter, jublet trettenåringene over at det ble tap med kun ett mål.

Trenerens vurdering:

– Vi knoter litt. Spiller for enkelt i forsvar. Vi er 13-åringen fysisk overlegne, men utnytter det ikke. Fremover varierer det litt. Det er bra tempo på ballen i perioder, men i andre perioder stander det opp. Jentene må også skyte liytt smartere. J13-keeperen er ikke så stor, det burde jentene sett og utnyttet.

J14-J15 Resultat: 3-13

Kort om kampen: Jentene har mer fyr på grillen i denne kampen. Etter en litt treg på kampen målmessig, tar det seg opp og det ene målet etter det andre går inn, både fra kantene, fra strek og skudd utenfra. Jentene spiller også hurtigere enn motstanderne. Grei timålsseier. Også godkjent til en sindig dommer – eks-trener Ivar Gundersen.

Trenerens vurdering:

Bra kamp. Vi spiller godt i forsvar. Er raske med å kjøre opp i ryggen på motstanderen. Flott. For da får vi en del billige mål. I stedet for 5-4 blir det 6-3. Vi holder også tempoet oppe og unngår å falle ned på J14 sitt tempo. I etablert angrep varierer det litt. Vi kan enkelte ganger bli litt forutsigbare. Men å score 13 mål på 25 minutter er godkjent.

Bilder fra kampene ser du her.