Hjem / Nyheter / Se jentene på video II

Se jentene på video II

Vi har lagt ut to nye videoklipp. Denne gang fra cupseieren over Raumnes/Årnes og seriematchen mot Ull/Kisa. Forøvrig er det nå klart: Nordstrand 1 blir motstander i Umbro Cupens 1/8 finale.

Tidspunkt for kampen kommer via Ole Martin. Den skal spilles innen 31.12. Nordstrand 1 møtte vi sist i treningsturneringen i Skihallen i juni. Det ble tap. Men på en litt svak dag for oss. Med andre ord: Nordstrand 1 blir en fin utfordring for våre heltinner.

I helgen hadde jentene spillefri. I motsetning til et par andre lag i serien.

Rolvsøy 1 knallet til med 30-8 seier over Holter på bortebane i HIF-hallen.

Østfold-jentene synes å variere i prestasjonene, men laget er nå oppe på fire poeng og ligger på plassen etter oss på tabellen.

Veitveit på sin side slo som ventet Ull/Kisa 1. Seieren ble 22-11 hjemme i Veitvethallen. Vi har møtt begge lagene og slått begge. Veitvet er på fjerde plass, Ull/Kisa på nest siste.

Her har du videoen fra Raumnes/Årnes-kampen som endte 23-12 i vår favør.

Her har du videoen fra Ull/Kisa-kampen. Den vant vi 19-15.