Hjem / Nyheter / Sølv i Rælingen julecup!

Sølv i Rælingen julecup!

Årets julegave

Gratulerer med pokalen, 91-jenter! Det ble til slutt sølv og annenplass i A-sluttspillet i Rælingen julecup.

Slik oppsummerte Linda prestasjonen etter finaletapet 6-11 mot Fjellhammer 2.

– Dette var en seier i seg selv. Jeg er kjempeglad på jentenes vegne. Jeg er også godt fornøyd med det de har prestert i turneringen.

Godt fornøyd var også LHK-fansen på tribunen.

– Jentene fortjente denne oppturen. Nå er de på gang. Herlig å se på, var gjennomgangsmelodien.

Følgende spilte på sølvlaget: Jeanette, Linda, Ine, Cecilie, Stine, Bettina, Elisabeth, Maiken, Marte N, Siri

Slik forløp dagen:

Semifinalen mot Ammerud:

Etter tre seierer og et tap i innledende runde, starter fredagens kamper i Sandbekkhallen med semifinale mot Ammerud. Vi er puljevinnerere. Ammerud kom på 2.plass i sin pulje. Ammerud-jentene kommer best i gang. Så får vi opp farten. Vi overtar ledelsen. Vi viser at vi er det beste laget. Vi leder på det meste med tre mål. Men Ammerud kniper innpå igjen når angrepsspillet vårt stopper litt opp, synes Linda og Ole-Martin. Aog til glipper det litt i forsvaret også. Det oppstår luker når vi ikke flytter bena raskt nok. Så oppstår det kluss i sekretariatet. Vi får utvisninger. Men spillerne får ikke noe tid for når de skal utpå igjen. Det vises feil resultat på måltavla. Kampen ender 11-10 til oss. Med flere omdiskuterte dommeravgjørelser. Ammerud-treneren leverer inn protest. Ammerud mener de har fått registrert ett eller to mål for lite. Det sies at LHK gikk fra 3-1 til 5-1 uten at det ble godkjent mål. Konfliktjuryen trer sammen. Dommerne kontaktes. Etter en snau time, får vi beskjed: Protesten er avslått. Jentene er i finalen.

Finalen mot Fjellhammer:

I dusjen nede i garderoben gearer Linda og jentene seg opp. Det synges. Det legges taktikk. Det varmes opp. Så er finalen i gang. Hallen er fullsatt. Stor stemning. Vi får nok en gang en verst tenkelig start. Før jentene får summet seg, står det 1-8 på måltavla! En real kalddusj før det er gått 10 minutter. Men så begynner også vi å score. Det siste kvarteret er jevnspilt. Faktisk vinner vi det med ett mål. Kampen ender 16-10. Dermed kan FIL-jentene løfte pokalene over hodet. Våre får også pokal. Pluss applaus og bilder på Rælingens nettsider.

Ti minutter etter kampslutt kommer Linda og Ole Martin opp trappen fra garderobene. De er utladet. Akkurat som jentene. Lederduoen fotograferes med pokalen. De får velfortjent ros de også – av foreldrene.

– Jeg er kjempefornøyd. Innastsen er topp.Vi får en tøff start i finalen. Det blir hardt å ta igjen. Vi er også litt uheldige i skuddavslutningene. Fjellhammer kjenner oss også godt. De vet for eksempel hvordan de må stoppe Bettina på kanten. Men tross alt leverer jentene en bra turnering. Jentene spiller tre gode kamper, en dårlig og som er litt bob-bob. Dette er en opptur. En seier. Jentene er kjempebra, og etter nyttår har vi mer å ta tak i på treningene, runder en blid Linda av, før hun og resten av gjengen, både spillere og foreldre, setter kursen hjemover, skjønt enige om at Rælingen julecup ble en bra avslutning på 2007.

Godt nyttår alle sammen – gleder oss allerede til nye kamper!

Bilder fra kampene finner du her. Gjesteboka her.