Hjem / Nyheter / Trenings kamp mot Damelaget.

Trenings kamp mot Damelaget.

En knallkamp!

Dette var det beste spillet jeg noen sinne har sett av jentene.

Hei jenter, jeg vil bare si dere at det dere presterte i går, står det stor respekt av. Det eneste som var synd var at det var ingen av foreldrene som fikk se dette, jo Wiggo og Olè Martin fikk se det, de var jo keepere. Når damelaget kom å spurte om vi kunne spille treningskamp, så tenkte jeg at her får vi virkelig prøvd oss, men der tok jeg feil.

I første omgang fulgte vi hverandre tett. Jentene fikk beskjed om å bare ta i forsvar og det gjorde de og det merket damelaget, de hadde store problemer med å komme til. Jentene ga de juling, men noen mål fikk de inn, vi klarte ikke helt å flytte oss fort nok sidelengs og da ble det overtall. I angrep fikk også vi stor fart på ballen og også vi fikk til mange fine avslutninger.

I andre omg. fortsatte det fine forsvaret og meget bra angreps spill. Jentene sto på og det merket de, men de var selv flinke til å bytte på spillere for de ble slitne etter hvert. Jeg telte ikke målene, men hvis jeg ikke tar helt feil, så tror jeg vi vant???

Det som fungerte så bra i dag, var raske avkast, (det sto Maiken for, bra Maiken) komme fort opp i ryggen på de og det resulterte i mål. En annen ting var at det var flere som sto på og prøvde, både på finter og på gjennom brudd, spesielt Siri og Elisabeth, de sto på og sloss for å komme igjennom. Kjempe bra. Samarbeidet mellom Dina og Camila på kant var også veldig bra. Og som alltid var Bettina veldig bra fra høyre kant. Men alt i alt så var alle gode i går. Godt forsvar, bra samarbeid ga oss mange kjappe kontringer og mange mål. Så vi må bare fortsette.

Oppsumering: Hvis vi hadde spilt sånn i alle kampene før i år, så hadde vi ikke ligget der vi ligger i dag. Men jentene syntes dette var veldig gøy og lovet at de skulle spille slik når vi starter opp igjen etter nyttår. D…..bra, jenter, jeg gleder meg.Og husk på en annen ting, den yngste damespilleren er åtte år eldre enn dere, og spilt håndball 8 – 15 år mere enn dere.

Så til der alle, både jentene og til foreldrene…

dere får ha en riktig god jul og et godt nytt  håndball år 2007

1 STK. PÅ LAGER