Hjem / Nyheter / Uavgjort mot Fet i treningskamp

Uavgjort mot Fet i treningskamp

Skrevet

Både Fet og LHK-90s j91-lag deltar i Rælingens romjulscup. Da passet det lagene perfekt med en oppkjøring rett før jul.

Treningskampen ble gjennomført 15 desember i Skedsmohallen. I Ivar og Terjes fravær, ledet Linda og Ole-Martin jentene fra sidelinjen. Ti jenter stillte opp til kamp: Marthe N, Jeanette, Linda (skadet), Ine, Stine, Siri, Maiken, Bettina, Andrea, Veronica, Cecilie. Før kampen fikk jentene følgende beskjed: Gå ut knallhardt i forsvar. Màrker at det er dere som bestemmer.. Fokuser på tempo og avslutninger i angrep.

1. omgang:

Rotete start, oppsummerer Linda. Jentene gjør ikke det de får beskjed om. De går ikke knallhardt til i forsvar. Det blir for mye rom i mellom spillerne. Dermed blir alt ansvaret på den enkelte i møtet med ballbesitteren. I angrep blir det også mye «stang ut». Men jentene får ros for at de prøver. Fet-jentene leder gjennom hele omgangen med tre eller fire mål. De lange spillerne som vi har hatt trøbbel med før, scorer fortsatt de fleste målene. Ved pause leder Fet 12-8.

2. omgang:

LHK-jentene starter kjempebra, fastslår Linda. Vi flytter oss raskere, trår litt mer til i forsvar. Plutselig har vi overtatt kommandoen. Vi går opp i 13-12 og leder både 14-12 og 15-13. Men helt topp er det ikke, mener sjefene på sidelinjen. Linda savner fortsatt en del tempo mot motstanderens mål. Hun må se at Fet kniper innpå i sluttminuttene. Da kampen blåses av, er det uavgjort mellom lagene. 18-18. Egentlig et greit resultat, kampen sett under ett.

Linda og Ole Martins dom etterpå:

– Det var en grei gjennomkjøring for oss. Vi har mer å gå på. Men idag skal jentene ha ros for at absolutt alle prøvde å avslutte. Vi var enige om at vi ville se avslutninger. Om det ble 40 skudd utenfor, gjorde ikke det noe, bare vi fikk se at alle prøvde, forteller Linda, som også så at flere prøvde på fintene de har øvd på i det siste.

Leder-duoen vil også trekke frem Jeanette i mål. I statistikken til Ole-Martin står det at hun gjorde 17 kvalifiserte redninger og slapp inn 18 mål. – Nesten landslagsklasse, mente Linda.

Forhåpentligvis er også Linda snart klar igjen. Igår var hun skadet i tommelen.

Forøvrig stilte Viggo, Maikens pappa, sporty opp som dommer på meget kort varsel – akkurat som han har gjort på et par treninger i det siste. – Han gjorde det bra, også, fastslo Linda og Ole-Martin før de satte kursen hjem fra hallen for kvelden.

Begge to var enige:

– Det gjorde ikke noe om vi ikke viste frem alt i kveld. Vi skal jo ha noen hemmeligheter i ermet frem til vi møter Fet igjen i romjulen.

Disse lagene møter vi i romjulscupen:

Fet, Ammerud, Rælingen HK, Vestli, Fjellhammer.

Første kamp er torsdag 28.12 kl 14:56 mot Vestli. Alle kampene går som vanlig i Sandbekkhallen. Semifinaler og finaler går fredag.

Ivars målsetning er å vinne turneringen!

Kampoppsettet finner du her.

Bilder fra treningskampen mot Fet er her. Gjesteboka finner du her.

Top