Hjem / Nyheter / Hold av pinsen:

Hold av pinsen:

Skrevet

LHK-90 satser på Fredrikstad Cup
Hold av pinsen 25-28 mai. Da setter lagene i Lillestrøm Håndballklubb kursen mot Fredrikstad. En spennende turnering venter spillerne og supporterne våre.

Som de fleste nå har fått med seg, så blir det ikke Baldus-Cup på LHK-90-lagene i vår. Turneringen på Lillehammer er populær. I år kom vi desverre ikke med.

Istedet så blir det overnattingscup til Fredrikstad-cup 25. – 28. mai. (Pinsen) Dette er en stor og tradisjonsrik cup. Mange gode lag deltar og turneringen har de siste årene vært populær. Østfolds «hovedstad har også mange andre attraksjoner og severdigheter å by på.

Hold av datoen, vi kommer tilbake med mer info siden. Du kan også gå inn på turneringens nettsted og lese mer, både om turneringen og om eventuelle overnattingsmuligheter. Spillerne skal bo med lagene på skole.

Styret

Top