Hjem / Nyheter / Seier 25 – 16 over Monolitten

Seier 25 – 16 over Monolitten

Skrevet

På tabelltoppen

Ny kjempe kamp av jentene. Med seier over Monolitten ligger de nå på første plass.

Laget: Bettina, Siri, Maiken, Cecilie, Veronika, Marte, Linda, Jeanette, Stine, Elisabeth og Marte L.

Ja, da hadde vi fått hjemmekamp SIF-Hallen på Sørumsand og motstanderen var Monolitten. Planen vår var å gå hardt ut, både i forsvar og kontringer, og det fulgte jentene. Av de 15 målene vi scoret i første omg. kom 10 på rush, Monolitten klarte ikke å henge med. Så dette skal bli vårt sterke kort fremover. I forsvar jobbet alle sammen meget bra og flere og flere prøver nå å huske på å skrå stille seg, da blir det lettere å stoppe angrepet til motstanderen. Det var virkelig moro å se jentene hvor de koste seg utpå der + at Linda sto en kjempe kamp i mål. Pause ledet vi 15 – 6.

I annen omg. ville jeg prøve ut nye formasjoner (det er jo greit når du møter lette mottandere), vi la om til 4 – 2, både i forsvar og angrep. I forsvar fungerte det ikke så bra, så vi prøvde da skjev 5 – 1 med Siri som frem skutt toèr, det fungerte bedre, men de fikk inn noen lette mål, men, men. I angrep så fungerte det ikke helt, vi mangler litt trøkk skal vi få det til å fungere med 4 – 2. Så annen omg. ble det litt rot, men jentene skal få ros for at de prøver nye formasjoner. Så når dommerene blåste av annen omg. så sto det 25 – 16 til LHK90.

Oppsumering: Ros til alle jentene for kjempe innsats. Ekstra pluss denne gangen går til Linda, Marte N. Stine og Bettina gjorde også det en meget bra kamp. Det var også moro å se Marte L. i sin første kamp etter en langt avbrekk. Jeg tror det hjelper med at vi kjører 15-15 * 3, jeg kommer snart til å øke den til 4. Så nå får dere glede dere over denne seieren, det kommer ny og sikkert spennende kamp til helgen, da skal vi møte Askim 1.

Så til dere alle, også de som ikke var med på kampen, husk at det er trening igjen på tirsdag, torsdag og fredag, det er viktig at dere møter opp, vi har blitt enig om det etter spille møte sist torsdag.

Hilsen en stolt «Coach»

P.S Ingen bilder denne gangen, men Erik kommer sterkere tilbake.

Top